Δύο συζυγοκτονίες το Σαββατοκύριακο - Free Sunday
Δύο συζυγοκτονίες το Σαββατοκύριακο

Δύο συζυγοκτονίες το Σαββατοκύριακο

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα δύο γυναίκες 31 και 68 ετών οι οποίοι έχουν ομολογήσει τη δολοφονία των ηλικίας 59 και 83 ετών αντίστοιχα στο Ηράκλειο της Κρήτης και στη Μεσσηνία.

Η 31χρονη, η οποία έχει φέρεται να έχει ομολογήσει αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να της απαγγελθούν κατηγορίες και ακολούθως στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει -και να λάβει- προθεσμία για να απολογηθεί.

Η γυναίκα ισχυρίσθηκε στους αστυνομικούς ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της την κακοποιούσε συνεχώς και τις περισσότερες φορές μάλιστα μπροστά στα παιδιά τους, που ζούσαν μαζί της.Ο 59χρονος με βαρύτατα τραύματα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) εισήχθη στο χειρουργείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά, 10, 8 και 6 ετών αντίστοιχα. Οι γονείς, βυθισμένοι στον κόσμο των ναρκωτικών, είχαν χωρίσει το τελευταίο διάστημα και οι τσακωμοί ανάμεσά τους ήταν συνεχείς.

Στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, κατέληξε ένας 73χρονος άνδρας που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από την 68χρονη σύζυγο του μετά από καυγά στο σπίτι του στην Οιχαλία Μεσηνίας.

Η γυναίκα, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, άρπαξε μια κατσαρόλα που έβραζε νερό και περιέλουσε με αυτό τον 73χρονο προκαλώντας του σοβαρότατα εγκαύματα ενώ στη συνέχεια, άρπαξε τον ξύλινο πλάστη και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε σήμερα Δευτέρα το πρωί.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα της Καλαμάτας.