Τι τρέχει στην ΕΡΤ; - Free Sunday
Τι τρέχει στην ΕΡΤ;

Τι τρέχει στην ΕΡΤ;

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Δαράκης ξεκίνησε την εκπομπή λέγοντας πως είναι «έξω φρενών» γιατί ο «Διευθύνοντας» όπως αποκάλεσε τον κ. Ταγματάρχη, τον συνάντησε στο διάδρομο του Ραδιομεγάρου το πρωί και με ύφος «τουλάχιστον Αντισυνταγματάρχη» του είπε «εσείς οι δύο το πρωί είστε πολύ σοβαροί» αναφερόμενος στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» που οι δύο δημοσιογράφοι, Γιώργο Δαράκη και Γιάννης Δάρα που παρουσιάζουν. 

Στη συνέχεια οι δυο δημοσιογράφοι σχολιάζουν την επιλογή του κ. Ταγματάρχη να έχει δική του εκπομπή λέγοντας χαρακτηριστικά «αποφάσισε τώρα να κάνει τον δημοσιογράφο και θα κάνει εκπομπή κατ’ εξαίρεση... την οποία εκπομπή ποιος την ενέκρινε;» αναρωτιέται ο Γιώργος Δαράκης μιας και «ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών δεν έχει δώσει άδεια γι’ αυτή την εκπομπή» σχολιάζοντας μεταξύ... σοβαρού και αστείου... πως εκεί στο Διοικητικό Συμβούλιο «τα έχουν κάνει πλακάκια μεταξύ τους…».

Η αίσθηση που είχε προκαλέσει η πρωινή επίθεση των δυο δημοσιογράφων της «Πρωινής ζώνης» στον Διευθύνων Σύμβουλο της Δημόσιας Τηλεόρασης Λάμπη Ταγματάρχη, τελικά αποδείχθηκε διαφημιστικό τρικ με σκοπό να διαφημιστεί η νέα εκπομπή του Λάμπη Ταγματάρχη «Κατ΄ εξαίρεση». 

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: