Οι Anonymous «γνωρίζουν» ποιοι είναι οι Τούρκοι χάκερ που χτύπησαν στην Ελλάδα - Free Sunday
Οι Anonymous «γνωρίζουν» ποιοι είναι οι Τούρκοι χάκερ που χτύπησαν στην Ελλάδα
Eurokinissi

Οι Anonymous «γνωρίζουν» ποιοι είναι οι Τούρκοι χάκερ που χτύπησαν στην Ελλάδα

Τα στοιχεία των Τούρκων χάκερ που χτύπησαν ιστοσελίδες ελληνικών υπουργείων το βράδυ της Πέμπτης ισχυρίζονται πως έχουν στη διάθεσή τους οι Anonymous Greece.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, τις κυβερνοεπιθέσεις πραγματοποίησε η ομάδα Aslan Neferler Tim. Ισχυρίζονται επίσης πως έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία δύο ατόμων της ομάδας, ανάμεσά τους ο αρχηγός της.

 «Χθες το απόγευμα ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερς αλλά αυτή την φορά με το άλλο όνομα τους (Aslan Neferler Tim ). Στην πρώτη επίθεση χτύπησαν οι Anka Neferler Tim. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και χτυπάνε όλοι μαζί ελληνικούς στόχους» ανακοίνωσαν οι Έλληνες «ανώνυμοι».

«Εμείς αυτή την φορά έχουμε τα στοιχεία 2 ατόμων ο ένας είναι ο admins της σελίδας και ο δεύτερος είναι ο "αρχηγός" όπου μαζεύει άτομα για να χτυπήσει στόχους ( DDoS Captain ). Σήμερα μετά τις 19.00 το απόγευμα θα ανεβάσουμε δημόσια τα στοιχεία αυτών των δύο. Στοιχεία όπως: Ψευδώνυμα, τα κανονικά τους ονόματα, ηλικίες, πόλη, τηλέφωνα και profile».

Το βράδυ της Πέμπτης, κυβερνητικές ιστοσελίδες τέθηκαν εκτός λειτουργίας από επίθεση DoS (Denial of Service, «άρνηση παροχής υπηρεσιών. Η λίστα των στόχων περιλαμβάνει τις ιστοσελίδες των υπουργείων Εξωτερικών, Εμπορικής Ναυτιλίας, Εσωτερικών, καθώς και της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του πρωθυπουργού.

Κυβερνοεπιθέσεις είχαν πραγματοποιηθεί και στις 17 Ιανουαρίου στις σελίδες της ΕΥΠ, της ελληνικής βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του χρηματιστηρίου και του υπουργείου Οικονομικών.

Τις νέες κυβερνοεπιθέσεις επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας με ανακοίνωση που εξέδωσε τα μεσάνυχτα.