Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών - Free Sunday
Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών

Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε σημαντική ποσότητα συσκευασμένης κοκαΐνης, έτοιμη προς πώληση, καθώς και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, στις 21 Ιουλίου 2016, αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά σε περιοχή της Μυκόνου τον 51χρονο τη στιγμή που προμήθευε τον 54χρονο με ποσότητα κοκαΐνης και τους συνέλαβαν. Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες σε προσωρινή οικία του 51χρονου, καθώς και σε μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο ίδιος, ιδιοκτησίας του 50χρονου αδελφού του, όπου βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες κοκαΐνης, έτοιμες για την άμεση διάθεσή τους.

Στη συνέχεια, αναζητήθηκε ο 50χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αθήνας. Σε έρευνες που έγιναν σε 3 διαμερίσματα στην Αθήνα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς για να αποθηκεύει τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης καθώς και οπλισμός.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 141 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους 152 γραμμαρίων, έτοιμες για άμεση πώληση, ακατέργαστη κάνναβη και ηρωίνη, σκόνη άγνωστης χημικής σύστασης βάρους 260 γραμμαρίων, 2 πιστόλια, 216 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και το χρηματικό ποσό των 4.720 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτική ανάκριση.

Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να διερευνηθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας των συλληφθέντων, αλλά και η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.