Ελεγχόμενη έκρηξη έξω από σπίτι δικαστικού - Free Sunday
Ελεγχόμενη έκρηξη έξω από σπίτι δικαστικού

Ελεγχόμενη έκρηξη έξω από σπίτι δικαστικού

Από το δέμα προεξείχαν καλώδια, κάτι που θορύβησε τη δικαστικό με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία. Στην περιοχή μετέβησαν αμέσως μονάδες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίες και προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη του πακέτου που, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν επικαλυμμένος με ξυραφάκια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες. η δικαστικός εμπλέκεται στη δίκη του Noor1, όπου την τρίτη κατά τη διάρκεια της δίκης η εισαγγελέας πρότεινε τις αυστηρότερες δυνατές ποινές που θα μπορούσε να εισηγηθεί με βάση τη δικαστική απόφαση. Συγκεκριμένα στους κατηγορούμενους Γιαννουσάκη και Μπουρδούβαλη προτάθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν 10 έτη και ένα εκατομμύριο ευρώ πρόστιμο ενώ για τους τρεις Τούρκους που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι χρηματοδότησαν την αγορά και μεταφορά της ηρωίνης, προτάθηκε επίσης η ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν 10 χρόνια και πρόστιμο ύψους 500.000. 

Η εισαγγελέας πρότεινε 20 χρόνια για τους κατηγορούμενους Καρτσώνη και Πονιάντ, ενώ για Κοτσώνη, Φάρο, Κουρούβανη, Λάγιο και έναν Τούρκο, προτάθηκε ποινή δωδεκαετούς φυλάκισης.

Η απόφαση του επιμερισμού των ποινών για τους ενόχους αναμένεται να εκδοθεί στις 2 Αυγούστου.