Στην Ελλάδα ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς της η μαφία του Μαυροβουνίου - Free Sunday
Στην Ελλάδα ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς της η μαφία του Μαυροβουνίου

Στην Ελλάδα ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς της η μαφία του Μαυροβουνίου

Καταζητούμενοι από τις αστυνομικές Αρχές Σερβίας και Μαυροβουνίου ήταν οι δύο άνδρες που βρέθηκαν χτες το απόγευμα νεκροί μέσα στο αυτοκίνητο τους στο πάργκινκ της βίλας που είχαν νοικιάσει στον Χαλικούνα της Κέρκυρας.

Τα θύματα της άγριας δολοφονίας είναι ο Άλαν Κόζαρ από το Μπαρ του Μαυροβουνίου και ο Νταμίρ Χάτζιτς από το Ούζιτσε της Σερβίας σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης από τις αστυνομικές Αρχές Σερβίας και Μαυροβουνίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο είχαν πλαστά διαβατήρια και είχαν νοικιάσει τη βίλα για τρεις μήνες από της 21 Ιουνίου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι 2 άντρες μόλις είχαν φτάσει στο σπίτι αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν καθώς δέχτηκαν τα πυρά αμέσως. Τους άντρες βρήκε μία γυναίκα η οποία αμέσως ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη και εκείνος την Αστυνομία η οποία εντόπισε στο σημείο πάνω από 30 κάλυκες.

Τα ΜΜΕ του Μαυροβουνίου έδωσαν στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο αντρών και συσχετίζουν τη δολοφονίας τους με εκείνες που είχαν γίνει στις αρχές του έτους στη Βάρη, όταν είχαν δολοφονηθεί οι «αρχηγοί» της συμμορίας των «Σκαλιάρι», Ιγκόρ Ντέντοβιτς και ο Στέβαν Σταμάτοβιτς, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν φίλοι του Κοζάρ, που δολοφονήθηκε χθες στον Χαλικούνα.

Ο Κοζάρ είχε συλληφθεί για τη δολοφονία του Σλάβολιουμπ Σέκετς, που φερόταν ως αρχηγός άλλης εγκληματικής οργάνωσης ενώ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι ετών και δέκα μηνών ως δράστης τριών εκρήξεων στο Splendid Hotel στο Becici και εκβίαση του Σέρβου συνιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Zarko Radulovic.

Το ένταλμα εναντίον του δεύτερου νεκρού αφορούσε τη δολοφονία ενός από τα στελέχη της μαφίας του Kavač – Davorin Baltić.