Ο καιρός σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2020 - Free Sunday
Ο καιρός σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ο καιρός σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2020

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, στη δυτική και κεντρική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στην Ήπειρο. Τα φαινόμενα τα οποία θα είναι ισχυρά από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.
Στις υπόλοιπες περιοχές σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν. Στην 'Ηπειρο τα ισχυρα φαινομένα θα είναι πρόσκαιρα.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες παροδικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και πιθανώς να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα νότιοι τοπικά 5 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες παροδικά θα αυξηθούν και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες παροδικά θα αυξηθούν και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.