Εξηγήσεις για τις κατηγορίες για κακοποίηση δίνει γνωστός κωμικός ηθοποιός - Free Sunday
Εξηγήσεις για τις κατηγορίες για κακοποίηση δίνει γνωστός κωμικός ηθοποιός

Εξηγήσεις για τις κατηγορίες για κακοποίηση δίνει γνωστός κωμικός ηθοποιός

Ένας γνωστός δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και σκηνοθέτης, είναι ο τρίτος άνθρωπος από τον καλλιτεχνικό χώρο, ο οποίος έχει κληθεί από τις εισαγγελικές αρχές ως ύποπτος για τη διάπραξη σοβαρών αδικημάτων, όπως απόπειρες βιασμού και βιασμό σε βάρος συναδέλφων του γυναικών κατά τα τελευταία χρόνια.

Ο ύποπτος, η έρευνα για τον οποίο ξεκίνησε από την Εισαγγελία της Αθήνας στο πλαίσιο των ερευνών για καταγγελίες περί σεξουαλικών κακοποιήσεων και διενεργείται από τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, θα παράσχει εξηγήσεις μέσω του συνηγόρου του, όχι προφορικά αλλά γραπτά διά υπομνήματος..

Μετά τις εξηγήσεις, οι εισαγγελικές αρχές, θα αποφασίσουν αν θα ασκήσουν σε βάρος του ποινική δίωξη, στέλνοντας την υπόθεση στην ανάκριση για τα περαιτέρω.

Σε βάρος του γνωστού ηθοποιού έχουν υποβληθεί καταγγελίες από τα θύματά του στην Εισαγγελία, όπου έχουν προσέλθει και εξεταστεί γυναίκες που καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση από τον ηθοποιό.

Ο κ.Σπυρόπουλος ερευνά και τέταρτη καταγγελία κατά του προσωρινά κρατούμενου σκηνοθέτη και ηθοποιού , Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο έχει καταγγείλει ενήλικος άνδρας για σεξουαλική κακοποίηση όταν, όπως υποστηρίζει, ήταν ανήλικος.

Ο κ.Λιγνάδης ήταν ο πρώτος που απολογήθηκε, ενώ διώξεις σε βάρος του δεύτερου δεν ασκήθηκαν.