Δίωξη για δυο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον σύζυγο - δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν - Free Sunday
Δίωξη για δυο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον σύζυγο - δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν

Δίωξη για δυο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον σύζυγο - δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν

Κατηγορίες για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα απήγγειλε ο εισαγγελέας στον 33χρονο πιλότο,  Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο που χθες ομολόγησε πως σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν στις 11 Μαΐου, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του αφορά τα κακουργήματα της:

  • Ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και
  • Κακοποίησης ζώου.

Τα πλημμελήματα που του αποδίδονται είναι:

  • Ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του
  • Ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές

Ήδη σε βάρος του 33χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται: ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του( πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας. Επίσης, οι Αρχές θεωρούν τον δράστη της αποτρόπαιας δολοφονίας ύποπτο τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας α) του τρόπου που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά και του τρόπου που παραπλάνησε τις Αρχές με ψευδή στοιχεία. Κατά το σκεπτικό των Αρχών οι ενέργειες του πιλότου που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος πιλότος, μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό.

Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές μαζί της, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του και συγκεκριμένα:.

  • Η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.
  • Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.
  • Το βιομετρικό ρολόι - κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.