Νέα δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγο της - Free Sunday
Νέα δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγο της

Νέα δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγο της

Νεκρή από τα πυρά πυροβόλου όπλου, με το οποίο την πυροβόλησε οκτώ φορές ο σύζυγος της, έπεσε 43χρονη γυναίκα στη Σωτηρίτσα, στα παράλια του νόμου Λάρισας.

Το έγκλημα έγινε στην ταβέρνα του αδελφού της, στην οποία εργαζόταν τους τελευταίους μήνες το θύμα μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες.

Ο 54χρονος, ο οποίος μετέβη στη Σωτηρίτσα από την Αθήνα, όπου διαμένει, επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε, αφοπλίστηκε και συνελήφθη.

«Έβδομη γυναικοκτονία σε επτά μήνες και κυβέρνηση και ΕΛΑΣ συνεχίζουν όχι μόνο να μη λαμβάνουν θεσμικά μέτρα αντιμετώπισης, αλλά να μη μπορούν καν να κατανοήσουν ότι η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται σε πρωτοφανή έξαρση, ειδικά μετά τον πολύμηνο εγκλεισμό των πολιτών», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει ότι «ακόμα περιμένουμε από χθες τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει την υφυπουργό του, κα Συρεγγέλα, που αντί να πάρει θεσμικές πρωτοβουλίες είπε ότι η έξαρση αφορά μόνο σε καταγγελίες και ότι δεν έγινε και τίποτα γιατί στο Μεξικό οι γυναικοκτονίες είναι περισσότερες».