Πτώμα σε τσιμέντο στην Κυπαρισσία - Free Sunday
Πτώμα σε τσιμέντο στην Κυπαρισσία

Πτώμα σε τσιμέντο στην Κυπαρισσία

Πτώμα μέσα σε τσιμέντο εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στη Κυπαρισσία, όταν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο του σπιτιού τους κι έσκαψαν για να δουν τι συμβαίνει.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, στο εν λόγω οίκημα, έμενε πριν αναχωρήσει για τη Ρουμανία, ο σύντροφος της 42χρονης Ρουμάνας Μόνικας Γκιους, μητέρας τριων παιδιών, η οποία αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο, γεγονός που παραπέμπει στο ενδεχόμενο, το πτώμα να είναι της 42χρονης που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία. 

Η Γκιους, έμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Κυπαρισσία, όπου εργαζόταν σαν καθαρίστρια και φρόντιζε ηλικιωμένους ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά το Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα καθώς η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά. Η Μόνικα είχε καταγγελθεί ότι βίωνε συχνά ενδοοικογενειακή βία και από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της, αλλά και από τον σύντροφό της, ο οποίος όταν η Μόνικα εξαφανίστηκε, είχε πει σε φίλους του, ότι θα έφευγε για τη Ρουμανία για μια καλύτερη δουλειά. Όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής Φως στο Τούνελ, η Αγγελική Νικολούλη συνομίλησε μαζί του από τη Ρουμανία, είπε ότι η Μόνικα «ζει και βασιλεύει» και υπέδειξε κάποια άλλα πρόσωπα, που πιθανότατα γνωρίζουν που βρίσκεται ενώ δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Τη δήλωση εξαφάνισης έκανε στην ελληνική αστυνομία η εξαδέλφη της αγνοούμενης, η οποία σύμφωνα με το ένα της παιδί δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα.