6o Dancefestival στη Σκόπελο - Free Sunday
6o Dancefestival στη Σκόπελο

6o Dancefestival στη Σκόπελο

 

Ένα promo video μυθοπλασίας για το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», το About last summer του Μιχάλη Γιγιντή γυρίστηκε ειδικά για την προώθηση  του Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου 2018.

Ο Ευθύμης, ο κεντρικός ήρωας αυτού του promo video μυθοπλασίας, ακούει στο ραδιόφωνο για το Φεστιβάλ και χωρίς να το πολυσκεφτεί βρίσκεται στο λιμάνι έτοιμος να σαλπάρει για τη Σκόπελο. Κάπως έτσι βρίσκεται στο πανέμορφο νησί των Σποράδων να χορεύει στον ρυθμό του DancefestivalGR. Τρεις μέρες γιορτής. Ήλιος, θάλασσα, μουσική, ένα πολύχρωμο μωσαϊκό διαφορετικών παραδόσεων και πολιτισμών και φυσικά… χορός. Χορός μέχρι το ξημέρωμα. Μία μοναδική, αξέχαστη εμπειρία σ’ ένα μαγευτικό σκηνικό. Αλλά όντως τα ζει όλα αυτά ο Ευθύμης;

Μπορείτε να δείτε το “About last summer” στον παρακάτω σύνδεσμο και να δώσετε κι εσείς ραντεβού το φετινό καλοκαίρι στη Σκόπελο και στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος». Γιατί… once you live it then you dream about it.

 

 

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής από χορευτικά συγκροτήματα συνεχίζεται μέχρι τις 31 Μαρτίου με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά, μέσω του δικτυακού τόπου του φεστιβάλ: www.dancefestival.gr

Περισσότεροι από 600 χορευτές και πάνω από 7500 θεατές θα δώσουν και φέτος το καλοκαίρι ραντεβού στη Σκόπελο. Το Φεστιβάλ διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα», υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου.

Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», μέλος του European και του Word Folklore Festival Association και πιστοποιημένο με το σήμα ποιότητας EFFE LABEL 2017-2018 από το European Festivals Association, έχει καθιερωθεί πια ως ένας δυναμικός θεσμός παράδοσης και πολιτισμού με διεθνή απήχηση.

Τα συγκροτήματα ή τα μέλη τους μπορούν να παραμείνουν στη Σκόπελο για 5 διανυκτερεύσεις και έτσι να γνωρίσουν καλύτερα το καταπράσινο και πανέμορφο ελληνικό νησί.