Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης - «Κάθε βράδυ με άλλη» - Free Sunday
Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης - «Κάθε βράδυ με άλλη»

Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης - «Κάθε βράδυ με άλλη»

«Καθαρή Εξόδιος»…. Μύθος ή πραγματικότητα; Τι σημαίνει και πώς επηρεάζει τους Έλληνες; Τι αλλάζει από τον Νοέμβριο του 2018;

Απαντήσεις στα ερωτήματα δίνει ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης – ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας-, ο οποίος κάθε Σάββατο παρουσιάζει στη μουσική σκηνή Κρεμλίνο,το δικό του αναπτυξιακό σχέδιο.

DSC 0949

Το σχέδιο περιλαμβάνει: σάτιρα, τέσσερις ερμηνεύτριες-μία για κάθε βράδυ, τους «Δε Τσόλια Μπάντ», δηλαδή κιθάρα, μπάσο, τύμπανα, πλήκτρα, «πειραγμένα» τραγούδια, videoπροβολές, τηλεφωνήματα, στοιχεία stand up comedy, ένα φίκο και «αποκαλυπτήρια» στο τέλος του πρώτου μέρους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης ανεβαίνει στη σκηνή. Ευφυής, ετοιμόλογος- από τις καλύτερες στιγμές οι διάλογοι με το κοινό, με αιχμηρό πολιτικό λόγο που θίγει τα κακώς κείμενα.
Η σατιρική παράσταση «Καθαρή εξόδιος», στηρίζεται στο concept «Κάθε βράδυ με άλλη».

DSC 1203

Στην πρεμιέρα του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου, η Νατάσσα Μποφίλιου –ως η πρώτη άλλη, ανέλαβε το κομμάτι εκείνο της βραδιάς που αφορούσε στο πολιτικό τραγούδι. «Ο γέρο νέγρο Τζιμ», «Μιλώ για τα παιδιά μου», «Αυτούς τους έχω βαρεθεί» που μοιράστηκε με τον οικοδεσπότη μαζί και στο «Κοίτα εγώ» από την προσωπική της δισκογραφία και για φινάλε «Την πόρτα ανοίγω το βράδυ».

Για τα επόμενα τρία Σάββατα του Νοεμβρίου ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης υποδέχεται την Πέννυ Μπαλτατζή (10/11),17 Νοέμβρη την Αφροδίτη Μάνου και το τελευταίο Σάββατο (24/11)την Φωτεινή Αθερίδου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενα – Στίχοι : Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Μαζί του: «Δε Τσόλια Μπάντ» :
Kιθάρα – Γιώργος Τσουφαντάρης
Μπάσο – Νίκος Τσιμπινός
Τύμπανα - Αλέξανδρος Σταματίου
Πλήκτρα – Παύλος Βαλλιανάτος
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμές εισιτηρίων : 13 ευρώ (με μπύρα η κρασί)
15€ εισιτήριο θεάματος καθήμενου, με 10€ ελάχιστη κατανάλωση κατ' άτομο (ένα ποτό)
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, Kremlino
Kremlino:
Χαΐδαρίου 6 & Κάστορος, Πειραιάς
Τηλ. 210 410 0010