Έρχονται με το 2019: Οι ξένες τηλεοπτικές σειρές που περιμένουμε τους προσεχείς μήνες - Free Sunday
Έρχονται με το 2019: Οι ξένες τηλεοπτικές σειρές που περιμένουμε τους προσεχείς μήνες

Έρχονται με το 2019: Οι ξένες τηλεοπτικές σειρές που περιμένουμε τους προσεχείς μήνες

Από την πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» μέχρι τα νέα αξιόλογα σίριαλ του Netflix, το 2019 προμηνύεται πολύ ενδιαφέρον για όσους αγαπούν τη μικρή οθόνη. Η FS συγκέντρωσε μερικές από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές που αναμένεται να παρακολουθήσουμε μέσα στο 2019.

the name of the rose

Το όνομα του ρόδου

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο, η τηλεοπτική σειρά ιταλικής παραγωγής θα προβληθεί στο Sundance TV κάποια στιγμή μέχρι τον Απρίλιο του 2019. Η σειρά θα είναι στην αγγλική γλώσσα και δεν θα ξεφεύγει καθόλου από την αριστοτεχνική πλοκή του Έκο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Τζον Τορτούρο, Ρούπερτ Έβερτ, Σεμπάστιαν Κοχ και Μάικλ Έμερσον (γνωστός από τον ρόλο του Μπεν Λάινους στο «Lost»). Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, ενώ το κόστος παραγωγής ξεπέρασε τα 26 εκατ. δολάρια. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τζον Τορτούρο, στο σενάριο χρησιμοποίησαν σε πολλές περιπτώσεις τα ακριβή λόγια του συγγραφέα, ενώ τα γυρίσματα έγιναν σε περιοχές της Ιταλίας, όπως η Ρώμη, η Περούτζια, το Αμπρούζο και η Ούμπρια. Η σειρά έχει ήδη αγοραστεί από τα μεγαλύτερα κανάλια και θα προβληθεί ταυτόχρονα σε σχεδόν παγκόσμιο επίπεδο.

gameofthrones

Game of Thrones

Η στιγμή που οι περισσότεροι τηλεθεατές περιμένουν θα φτάσει τον Απρίλιο του 2019, οπότε θα προβληθεί η τελευταία και πιο σημαντική σεζόν της σειράς «Game of Thrones». Οι δημιουργοί κρατούν επτασφράγιστο μυστικό το σενάριο και αφήνουν πληροφορίες με το σταγονόμετρο. Μέχρι στιγμής ξέρουμε πως η σειρά θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια, διάρκειας 80 λεπτών το καθένα. Το νέο επίσημο τρέιλερ κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα και αποκαλύπτει τη μεγάλη μάχη μεταξύ πάγου και φωτιάς. Μεταξύ του Night King και των πεθαμένων του και μεταξύ των ανθρώπων που είναι διασπασμένοι. Αυτό που μάθαμε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ήταν ότι ο Τζον Σνόου τελικά είναι ο επίσημος διάδοχος του σιδερένιου θρόνου και οδεύει μαζί με τη… θεία και σύντροφό του πλέον Ντανέρις στο Γουίντερφελ, προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αντιμετωπίσουν το μεγάλο κακό που έρχεται.

are you sleeping

Are you sleeping

Πρόκειται για μια δραματική σειρά με στοιχεία θρίλερ, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της συγγραφέως Καθλίν Μπάρμπερ. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι η Οκτάβια Σπένσερ και μαζί της η Λίζι Κάπλαν και η Ελίζαμπεθ Πέρκινς. Η σειρά καταπιάνεται με ένα έγκλημα η επίλυση του οποίου τίθεται στο τηλεοπτικό επίκεντρο, με το κοινό να αναλαμβάνει τον ρόλο του… δικαστή, όπως συνήθως συμβαίνει στις προβεβλημένες εγκληματικές υποθέσεις στις ΗΠΑ.

Big Little Lies

Big little lies

Η δεύτερη σεζόν της σειράς που προβλήθηκε πέρυσι από τη Nova επιστρέφει και μάλιστα με μια σημαντική προσθήκη στο καστ. Η Μέριλ Στριπ θα συναντήσει τηλεοπτικά τις Νικόλ Κίντμαν, Ρις Γουίδερσπουν, Λόρα Ντερν και Σεϊλίν Γούντλεϊ. Η δεύτερη σεζόν εστιάζει στις ζωές των τεσσάρων γυναικών που πρωταγωνιστούν, ενώ η Μέριλ Στριπ υποδύεται την πεθερά της Νικόλ Κίντμαν, που καταφθάνει προκειμένου να εξακριβώσει τι έχει συμβεί με τον γιο της, ο οποίος δολοφονήθηκε από τις τέσσερις φίλες, καθώς κακοποιούσε σωματικά τη σύζυγό του (Νικόλ Κίντμαν), ενώ είχε βιάσει και τη Σεϊλίν Γούντλεϊ, όπως μάθαμε στον πρώτο κύκλο.

city on a hill

City on a hill

Η αστυνομική σειρά, ιδέα των βραβευμένων Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ, μας ταξιδεύει στη Βοστώνη των αρχών του ’90, την οποία έχει καταλάβει το οργανωμένο έγκλημα. Ένας εισαγγελέας, τον οποίο υποδύεται ο Άλντις Χοτζ, μαζί με έναν βετεράνο του FBI, τον οποίο ενσαρκώνει ο Κέβιν Μπέικον, χρησιμοποιούν ανορθόδοξες μεθόδους προκειμένου να επαναφέρουν την τάξη και την ασφάλεια στη Βοστώνη. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η σειρά παρουσιάζει το λεγόμενο «Boston Miracle» (Θαύμα της Βοστώνης) που άλλαξε ριζικά ολόκληρο το δικανικό σύστημα της πόλης.

the crown

The Crown

Μία από τις καλύτερες ιστορικές σειρές του Netflix επιστρέφει το 2019 με νέα επεισόδια. Ο τρίτος κύκλος θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, τα οποία θα διατεθούν όλα μαζί από τη συνδρομητική πλατφόρμα. Η Ολίβια Κόλμαν θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στον νέο κύκλο, ενώ η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ θα ενσαρκώσει την αδελφή της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Ο τρίτος κύκλος θα εστιάσει και στον πρίγκιπα Κάρολο, που πλέον έχει μεγαλώσει, καθώς και στη γνωριμία του με την Καμίλα. Ο τρίτος κύκλος θα καταπιαστεί με τα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στη Βρετανία από το 1965 κι έπειτα, ενώ προς το τέλος του θα δούμε και την πριγκίπισσα Νταϊάνα ως μέλλουσα σύζυγο του Καρόλου – φήμες θέλουν τη Σόφι Τέρνερ (υποδύεται τη Σάνσα στο «Game of Thrones») να αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο της Νταϊάνα. Η σειρά έχει ανανεωθεί για 4η και 5η σεζόν.

sex education

Sex Education

Προγραμματισμένο να βγει στις 11 Ιανουαρίου στο Netflix, πρόκειται για ένα κωμικό σίριαλ όπου πρωταγωνιστεί η Γκίλιαν Άντερσον και για το οποίο έχουν κυκλοφορήσει πολλά θετικά δημοσιεύματα. Η σειρά ακολουθεί έναν έφηβο ο οποίος ζει με τη μητέρα του, μια σεξολόγο. Ο έφηβος συνεργάζεται με το κακό κορίτσι του σχολείου με σκοπό να δημιουργήσουν μια κλινική για να βοηθούν τους συμμαθητές τους με όποιο σεξουαλικό πρόβλημα ή απορία έχουν.