Σήμερα "Φιγούρες και Κούκλες" - Free Sunday
Σήμερα "Φιγούρες και Κούκλες"

Σήμερα "Φιγούρες και Κούκλες"

Δύο νέες παραστάσεις, Κουκλοθεάτρου και Θεάτρου Σκιών, περιμένουν τα παιδιά αυτόν τον Απρίλιο στις νέες «Φιγούρες & Κούκλες».

Σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου στις 11.30 το πρωί, οι κούκλες της Αλεξίας Αλεξίου, θα κάνουν ένα μοναδικό ταξίδι στο «Χωριό της ΑΒ».

Πρόκειται για μια κουκλοθεατρική παράσταση που έμαθε τα γράμματα σε πολλούς μικρούς θεατές, και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των νηπιαγωγών, δασκάλων και την αγάπη του κοινού.

AB4

Λίγα λόγια για το Χωριό της ΑΒ

Η μικρή Μαργαρίτα προσπαθεί να μάθει την αλφαβήτα. Όταν κουρασμένη παραδίδεται στον γλυκό ύπνο, την επισκέπτεται το μολύβι και της προτείνει ένα ταξίδι στο χωριό των γραμμάτων, το Αλφαβητοχώρι! Στο Αλφαβητοχώρι επικρατεί αναταραχή. Τα φωνήεντα και τα σύμφωνα βρίσκονται σε διαμάχη προσπαθώντας να εκλέξουν τον αρχηγό του αλφάβητου. Όταν όμως ο κίνδυνος πλησιάζει, η ενότητα και η συνεργασία δίνουν τη λύση…

Μετά την παράσταση η Αλεξία Αλεξίου θα πραγματοποιήσει και κουκλοεργαστήρι για τους μικρούς θεατές στο οποίο θα φτιάξουν το δικό τους κουκλογράμμα!

«ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΒ»
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4, 11.30 π.μ.
Για παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών
Διάρκεια: 50΄. Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ.
ΚΟΥΚΛΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ μετά την παράσταση
Διάρκεια 50΄. Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ.

koykles
«Πάσχα στη στάνη του Μπάρμπα- Γιώργου!»

Πρόκειται για την πασχαλινή αγαπημένη παράσταση Καραγκιόζη και αυτή τη χρονιά στις «Φιγούρες και Κούκλες» του Τάσου Κώνστα.

Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα- Γιώργου θα κάνει η Καραγκιοζο-οικογένεια με καλεσμένη όλη την παρέα.

Οι προετοιμασίες για το λαμπριάτικο τραπέζι και οι δουλειές της υπαίθρου όμως εξουθενώνουν τον Καραγκιόζη και του ανοίγουν πιο πολύ την όρεξη για τα εδέσματα για τα οποία θα κοπιάσει για να τα απολαύσει.

Ο Τάσος Κώνστας έχει στήσει με το χάρτινό θίασό του μια μοναδική πασχαλινή παράσταση που εγγυάται γέλια σε μικρά (άνω των 3,5 ετών) και «μεγάλα παιδιά».

«Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου»
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΑΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑ
-Για παιδιά άνω των 3 ετών
Σάββατο 13,20/4, 17.30 & Κυριακή 21/4,11.30
Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ. Διάρκεια 50΄.

AB 9

Τοποθεσία: «Φιγούρες και Κούκλες» - Νέος Χώρος, Αχιλλέως 90, Παλαιό Φάληρο (Στάση ΤΡΑΜ «Αμφιθέας»)
Πληροφορίες/Κρατήσεις: Τηλ. 210 3227507 / 6937714733, www.fkt.gr