Απόψε το φαντασμαγορικό 3D projection mapping στην Βουλή - Free Sunday
Απόψε το φαντασμαγορικό 3D projection mapping στην Βουλή

Απόψε το φαντασμαγορικό 3D projection mapping στην Βουλή

Η Amuse εντυπωσίασε τους πολίτες της πόλης - και όχι μόνο - παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 3D Projection Mapping στο εκθαμβωτικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων.

 

Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν την Τρίτη το βράδυ στην επίσημη έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου στην Αθήνα παρακολούθησαν γεμάτοι ενθουσιασμό μία τετράλεπτη ιστορία που επιμελήθηκε η ομάδα της amuse με επικεφαλής τον καλλιτεχνικό Διευθυντή, Γιώργο Δ. Λεμπέση , στην πρόσοψη της Βουλής των Ελλήνων, μαγεύοντας όλους τους περαστικούς με το πιο φαντασμαγορικό 3D projection mapping που έχει γίνει ποτέ στη Ελλάδα.

Ο κύριος Βασίλης Μεντζελόπουλος, Managing Director της Amuse δηλώνει: «Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Αθηναίων για την εμπιστοσύνη που έδειξε από την πρώτη στιγμή στην Amuse και την ιδέα του 3D projection mapping! Σκοπός της ομάδας μας και προσωπική ευθύνη είναι σε κάθε μας έργο να βλέπουμε πρόσωπα γεμάτα ικανοποίηση, γελαστά μάτια και ενθουσιώδη διάθεση. Η εταιρεία μας απέδειξε για ακόμα μια φορά, ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχουν όμορφες ιδέες και άνθρωποι γεμάτοι όρεξη και φαντασία να τις υλοποιήσουν, ενώ η Αθήνα αποδεικνύει καθημερινά ότι εξελίσσεται και ανεβαίνει ξανά στο βάθρο των λαμπερών πόλεων της Ευρώπης».

Υπενθυμίζουμε για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους ότι το φαντασμαγορικό 3D projection mapping θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ξανά live την Παρασκευή 13/12/2019 ανά μία ώρα, από τις 18:00μμ έως 23:00μμ.