Ο Frenic στο Gazzarte - Free Sunday
Ο Frenic στο Gazzarte

Ο Frenic στο Gazzarte

Εδώ και 18 πλέον χρόνια έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους καλύτερους Party DJ’s της Μ. Βρετανίας, συμμετέχοντας σε μεγάλα φεστιβάλ και parties, όπως αυτά της F1 Grand Prix και του Moto G.P.


Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του '90, φτιάχνοντας beats για hip hop MCs, έχοντας σαν μουσικές επιρροές ιερά τέρατα της rap σκηνής όπως Wu-Tang Clan, DJ Premier και Pete Rock. Λίγο αργότερα, έχοντας μέσα του το "μικρόβιο" του πειραματισμού, αγοράζει 2 πικάπ και εξελίσσοντας την ικανότητά του scratching δημιουργεί το Lost Project το οποίο έφερε τη συνεργασία με μεγάλα ονόματα της βρετανικής hip hop σκηνής, όπως οι The Pharcyde, Task Force, The Beatnuts, και Afrika Bambaataa.


Τα τελευταία χρόνια έχει ως έδρα του το Bristol, μια πόλη με τεράστιο μουσικό υπόβαθρο, την πόλη που εκπροσώπησε και χαρακτήρισε όσο καμιά άλλη το βρετανικό trip hop ήχο παγκοσμίως, στοχεύοντας πάντα στον πειραματισμό και τη διαρκή μουσική εξέλιξή του. Ποιος δεν έχει χορέψει το “Alright”, το απόλυτο ραδιοφωνικό hit ή το “Things get better”; Οι παραγωγές του φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις σε charts και airplays των σημαντικότερων ραδιοσταθμών της Ευρώπης και της χώρας μας και κάθε φορά που εμφανίζεται το κοινό παθαίνει... "φρενίτιδα".


Πληροφορίες

GAZARTE Roof Stage

Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Πέμπτη 24 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 10 ευρώ

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

FRENIC

LIVE

στο

GAZARTE

Roof Stage

Πέμπτη 24 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 22:30

GOUTOS2