Συναυλία από την ομάδα Tania Giannouli Ensemble - Free Sunday
Συναυλία από την ομάδα Tania Giannouli Ensemble

Συναυλία από την ομάδα Tania Giannouli Ensemble

Η Τάνια Γιαννούλη, συνθέτρια και πιανίστρια, σχημάτισε το Tania Giannouli Ensemble το 2014, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε την ίδια χρονιά κατά τη διάρκεια του 2ου Φεστιβάλ Jazz Σύρου, και με το οποίο ηχογράφησε το “Transcendence”. Οι συνθέσεις της Γιαννούλη αποτελούν μια μείξη στοιχείων αυτοσχεδιασμού και μουσικής δωματίου με avant-garde και ethnic επιρροές. Ορχηστρικά έργα της έχουν ερμηνεύσει μεγάλες ορχήστρες όπως η Καμεράτα/Armonia Atenea ορχήστρα εγχόρδων, το σύνολο σύγχρονης μουσικής Dissonart, η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων και το κουαρτέτο εγχόρδων Galaxy.

Το Tania Giannouli Ensemble αποτελείται από την Τάνια Γιαννούλη (πιάνο-σύνθεση), τον Guido De Flaviis (σαξόφωνα), τον Σόλη Μπαρκή (κρουστά-ιδιόφωνα) και τον Αλέξανδρο Μποτίνη (τσέλο).

Μέσα από τις μόνιμες εγκαταστάσεις του, εντός του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει πρωτότυπες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, φέρνοντας το κοινό ακόμα πιο κοντά στο ΚΠΙΣΝ και δίνοντάς του τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα τελευταία βήματα προς την ολοκλήρωσή του.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.snfcc.org/visitors-center/events/?lang=el.

Δωρεάν μεταφορά του κοινού στο Κέντρο Επισκεπτών με shuttle bus
Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού - Φιξ επί της οδού Καλλιρρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης. 

Στοιχεία επικοινωνίας Κέντρου Επισκεπτών 
Τηλ: 210 8778396/8 
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Διεύθυνση: Ευριπίδου & Δοϊράνης, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα