Στο νοσοκομείο ο Kanye West μετά τα «παραληρήματα» (Video) - Free Sunday
Στο νοσοκομείο ο Kanye West μετά τα «παραληρήματα» (Video)

Στο νοσοκομείο ο Kanye West μετά τα «παραληρήματα» (Video)

Την περασμένη Πέμπτη, ο ράπερ ανακοίνωσε στην διάρκεια συναυλίας του ότι, αν είχε ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, θα είχε στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς του.

Το Σάββατο, ο West, αφού άρχισε συναυλία του στο Σακραμέντο με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, τραγούδησε δύο επιτυχίες του και στη συνέχεια εξαπέλυσε παραληρηματική επίθεση κατά των συναδέλφων του, Beyonce, Jay Z, αλλά και κατά του δημιουργού του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, προτού αποχωρήσει από τη σκηνή (δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω).

Και την Κυριακή ανέβαλε συναυλία του στο Λος Άντζελες, λίγες ώρες πριν την έναρξή της και στη συνέχεια ακύρωσε τις 21 συναυλίες που απέμεναν για την ολοκλήρωση της περιοδείας του.

Τελικά, χθες το μεσημέρι, ώρα Λος Άντζελες, η αστυνομία κλήθηκε για "αναταραχή" και φθάνοντας ενημέρωσε για "ιατρικό επείγον περιστατικό" και κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, τον Kanye West σε νοσοκομείο, όπου και του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες.