Τρία sold out για την Μαρία Παπαγεωργίου - Free Sunday
Τρία sold out για την Μαρία Παπαγεωργίου

Τρία sold out για την Μαρία Παπαγεωργίου

Με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί λίγο μετά την έναρξη της προπώλησης, η Μαρία Παπαγεωργίου εμφανίζεται στις 11,12 και 13 Οκτωβρίου στη σκηνή του Skrow Theater.

Για πρώτη φορά η Μαρία Παπαγεωργίου, ανεβαίνει σε θεατρική σκηνή και παρουσιάζει ένα συναισθηματικό Mixtape, σε ένα ακουστικό πρόγραμμα διαφορετικό από αυτά που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία 4 χρόνια στο Club του Σταυρού του Νότου. Σε αυτό, θα ακούσουμε για πρώτη φορά νέα τραγούδια αλλά και πολλές διασκευές πραγματική έκπληξη!

Η Μαρία, γράφει σε ενεστώτα χρόνο τη δική της κασέτα σε έναν σημαντικό για εκείνη παραλήπτη. Μια κασέτα που στη ράχη της γράφει "Διάφορα", ελληνικά και ξένα. Οι διαδρομές τους χιαστί και η παρουσίασή τους ενστικτώδης. Τα βάθη της παράδοσης συναντούν τις μοναχικές ψηφιακές ακροάσεις στο πιο αιχμηρό μέχρι σήμερα πρόγραμμα της.

Η νεαρή τραγουδοποιός μας καλεί να ακούσουμε μαζί αυτή την κασέτα που ετοίμασε σε μια εποχή ψηφιακή, που τα συναισθήματα των ανθρώπων στενεύουν.

Η παράσταση θα γίνει σε έναν αμιγώς θεατρικό χώρο για να μπορούμε να κοιτάξουμε καθαρά μέσα από την καφέ κορδέλα, την ώρα που θα τη γυρνάμε πίσω με το μολύβι, τους ενάλιους (βαθύτερους) θησαυρούς των ερώτων μας.

Μαζί της οι: Σταύρος Ρουμελιώτης: κιθάρες | Σοφία Ευκλείδου: τσέλο
Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά
Ώρα προσέλευσης: 21:00 | Ώρα έναρξης 21:30
Οργάνωση / Παραγωγή: Novel Vox
Skrow Theater
11, 12 & 13 Οκτωβρίου

Tα εισιτήρια και για τις 3 παραστάσεις εξαντλήθηκαν, λίγο μετά την έναρξη της προπώλησης.