Η Ηρώ Σαΐα στη Σφίγγα: «Υπέροχα Μαζί!» - Free Sunday
Η Ηρώ Σαΐα στη Σφίγγα: «Υπέροχα Μαζί!»

Η Ηρώ Σαΐα στη Σφίγγα: «Υπέροχα Μαζί!»

Με τον τίτλο «Υπέροχα Μαζί», η Ηρώ Σαΐα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», για δύο ακόμη Σάββατα 9 και 16 Δεκεμβρίου.

«Στη σκηνή της Σφίγγας καταρχάς έχω συνοδοιπόρους μου πέντε εξαιρετικούς μουσικούς με προεξάρχοντα τον Νεοκλή Νεοφυτίδη, πολύτιμο συνεργάτη μου εδώ και εννέα χρόνια αλλά και τους εξαιρετικούς σολίστες Πέτρο Βαρθακούρη, Γρηγόρη Βασίλα, Βασίλη Δρογκάρη και Παντελή Ντζιάλα. Χωρίς αυτή την υπέροχη πεντάδα, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο», αναφέρει στο FreeSunday.gr η Ηρώ Σαΐα.

Πρόκειται για ένα καινούργιο πρόγραμμα που στήθηκε αυθόρμητα. «Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό μου ρεπερτόριο, διαχρονικά ελληνικά τραγούδια-διαμάντια, κάποια από τα οποία είναι διασκευασμένα, λίγα ξενόγλωσσα και στο δεύτερο μέρος με τη συμβολή του Γρηγόρη Βασίλα, παρουσιάζουμε το λαϊκό μας πρόγραμμα».

iro saia photo

Έτσι, όποιος βρεθεί στη «Σφίγγα» θα ακούσει μεταξύ άλλων τραγούδια όπως το «Λευκό Χαρτί», «Μια βόλτα», «Γυναίκα Τριαντάφυλλο», μέχρι τις πιο πρόσφατες διασκευές «Χόρεψαν τ’ άσπρα πουλιά», «Για χατίρι σου», «Τι να θυμηθώ», «Δεν έχει αρχή».

Πώς μπορούμε όμως να νιώσουμε «Υπέροχα Μαζί»; «Με όμορφες στιγμές, με καλή παρέα. Εμείς ως μια καλή μουσική παρέα, δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ο κάθε ακροατής με την παρέα του να περάσει υπέροχα μαζί με την παρέα του , ακούγοντας εμάς! Συνδυάζουμε επιτυχημένα θέλω να πιστεύω, ψυχαγωγία και εξωστρέφεια με ποιότητα και συγκίνηση».

Η Ηρώ Σαΐα ανατρέχει και στην πρόσφατη συναυλία στο Τελ Αβίβ στην οποία συμμετείχε υπό την διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου. «Το κοινό του Ισραήλ είναι το πιο θερμό που έχω συναντήσει! Λατρεύουν την ελληνική μουσική και στη συγκεκριμένη συναυλία με τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου υπό τη διεύθυνσή του, γνώριζαν ένα προς ένα όλα τα τραγούδια»!

Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων στη «Σφίγγα» θα ακολουθήσουν συναυλίες ενώ σε επίπεδο δισκογραφίας πρόσφατα ηχογράφησε ένα καινούργιο τραγούδι του Σταύρου Ξαρχάκου σε στίχους Νίκου Μωραΐτη.

Και καθώς πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναμνήσεις: « Έχω πολλές γλυκές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια της ανεμελιάς και της αθωότητας, την προετοιμασία για τα γιορτινά τραπέζια και την δυνατότητα να μένω ως αργά ξύπνια-μιας και δεν είχα σχολείο-κάτω από το δέντρο να πλάθω ιστορίες και να ονειρεύομαι».

Όσο για το αν «θα χορέψουν τ’ άσπρα πουλιά μέσα στον χειμώνα», η Ηρώ Σαΐα κάνει την δική της ευχή «Εύχομαι να χορεύουν μέσα μας σε όλες τις εποχές...».

irosaia 0902 web

Παίζουν οι μουσικοί:

Ενορχήστρωση-πιάνο-τραγούδι: Νεοκλής Νεοφυτίδης
Ακορντεόν: Βασίλης Δρογκάρης
Κιθάρες: Παντελής Ντζιάλας
Μπουζούκι: Γρηγόρης Βασίλας
Κοντραμπάσο: Πέτρος Bαρθακούρης

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί