Αυτές τις συμμετοχές στην Eurovision αγαπήσαμε - Free Sunday
Αυτές τις συμμετοχές στην Eurovision αγαπήσαμε

Αυτές τις συμμετοχές στην Eurovision αγαπήσαμε

Λίγες εβδομάδες πριν τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αγαπήσαμε τα παρακάτω:

Sennek - "A Matter of Time", Βέλγιο

Η Laura Groeseneken (Sennek) γεννήθηκε το 1990 και προέρχεται από το Leuven. Είναι τραγουδίστρια-τραγουδοποιός, και έχει ήδη συμμετάσχει σε αρκετά υψηλού επιπέδου μουσικά έργα, συμπεριλαμβανομένων των εορτασμών της 50ης επετείου τουfranchise James Bond007. Από το 2014 η Laura συνεργάζεται με τον Ozark Henry, και εμφανίζονται μαζί σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του Βελγίου, συμπεριλαμβανομένου του Rock Werchter, που πραγματοποιείται στο Βέλγιο κάθε Ιούλιο.

Benjamin Ingrosso –  "Dance You Off", Σουηδία

 

Το "Dance You Off" είναι ένα τραγούδι ερμηνευμένο από τον Σουηδό τραγουδιστή Benjamin Ingrosso. Το τραγούδι κέρδισε το Melodifestivalen 2018 και προκρίθηκε απευθείας στον τελικό από τον πρώτο ημιτελικό. Κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018. Αφού κέρδισε το Melodifestivalen, θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision 2018 στον δεύτερο ημιτελικό.

 

 

 

Gromee feat. Lukas Meijer - "Light Me Up", Πολωνία

 

Gromee είναι Πολωνός dj, παραγωγός και συνθέτης κυρίως club μουσικής. Έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο. Η πρώτη σόλο επιτυχία του ήταν το «Follow you» το 2015 που έπαιξε σε πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Με το «Spirit» το 2001 βρέθηκε στο νούμερο 1 των πολωνικών chart.

Ο Lukas Meijer είναι Σουηδός τραγουδιστής, μέλος του ροκ συγκροτήματος No Sleep for Lucy. Έχει συνεργαστεί ξανά με τον Gromee στο τραγούδι «Without you».