O θρυλικός DJ των Portishead επιστρέφει στο gazarte - Free Sunday
O θρυλικός DJ των Portishead επιστρέφει στο gazarte

O θρυλικός DJ των Portishead επιστρέφει στο gazarte

Ο θρυλικός AndySmith, παραγωγός και DJ των Portishead, πρωτοπόρων του ατμοσφαιρικού beat επιστρέφει Πέμπτη 19 Απριλίου, δύο χρόνια μετά στο Roof Stage του gazarte.

Στην καρδιά της άνοιξης ο αγαπημένος  Άγγλος παραγωγός / DJ έρχεται να μας παρασύρει σε έναν ξέφρενο χορό με ένταση και sexy διάθεση και να μας εξάψει τη φαντασία με ένα freestyle vinylonly DJ set από διάφορα μουσικά είδη, ακροβατώντας με μαεστρία μεταξύ funky breaks & hiphop, rare groove, ska dancehall, ήχους της Καραϊβικής και northern soul.  

Ο Andy Smith γνωρίζει πως να ξεσηκώνει το κοινό κρατώντας τη δυναμική και την ένταση του live στα ύψη και το κάνει πολύ καλά! 

Μια βραδιά που δε θα θέλει κανείς να τελειώσει! Πέμπτη 19 Απριλίου, στο Roof Stage του gazarte!


Ποιός είναι ο Andy Smith
Ο Andy Smith αποτελεί μία από τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που δύσκολα περιγράφονται με λέξεις. Με πλούσια δισκογραφία στο ενεργητικό του, αποτελεί τον πρώτο σε μια γενιά παραγωγών που εξερεύνησε ήδη από τα τέλη των 80’s το hiphop και το sampling με πιο ατμοσφαιρική διάθεση και αποτελεί έναν από τους λίγους DJs που παρουσιάζουν μέχρι σήμερα αδιάκοπα ένα σπάνιο ηχητικό όραμα στα turntables.
Με μια σειρά από καινοτόμες κυκλοφορίες, όπως το "The Document", τη ‘Βίβλο’ των DJs, και αρκετές διακρίσεις (το όνομά του έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τους καλύτερους DJs όλων των εποχών σύμφωνα με το Music Radar - www.musicradar.com/news/dj/the-20-greatest-djs-of-all-time-399014/6), αποτελεί μια σταθερή αξία στο χώρο των DJs και θεωρείται ως η... επιτομή του selector με βαθύτερη γνώση της Μουσικής, την οποία έχει αποκτήσει με πολλά χρόνια αναζήτησης και αστείρευτη όρεξη.
Ο Andy Smith ξεδιπλώνει το αστείρευτο ταλέντο του μέσα από συνεργασίες, ως το ήμισυ των Dynamo Productions (με τον παραγωγό Boca 45) αλλά και σε solo projects ως digger για Samples που χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία από τους PortisheadProdigy, Lack of Αfro καθώς επίσης και σε soundtracks ταινιών. Αναμφισβήτητα, o πολύπλευρος μουσικός  χαρακτήρας του αποτυπώνεται στα DJ sets και residencies που παρουσιάζει από το Λονδίνο μέχρι την άκρη του κόσμου τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

INFO

 ANDY SMITH

Gazarte Roof Stage

Πέμπτη 19 Απριλίου

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 4€

Ώρα έναρξης: 22.30