Φοίβος Δεληβοριάς στο Κύτταρο - «Τραγούδια του πεζοδρομίου» - Free Sunday
Φοίβος Δεληβοριάς στο Κύτταρο - «Τραγούδια του πεζοδρομίου»

Φοίβος Δεληβοριάς στο Κύτταρο - «Τραγούδια του πεζοδρομίου»

Ενθουσιασμός, ενέργεια και ηλεκτρισμός. Σε αυτό το τρίπτυχο θα λέγαμε ότι στηρίζονται οι παραστάσεις του Φοίβου Δεληβοριά στο Κύτταρο. Η νέα του παράσταση με τα «τραγούδια του πεζοδρομίου», γέμισε και το περασμένο Σάββατο ασφυκτικά τον χώρο, αποζημιώνοντας ωστόσο και με το παραπάνω- το πρόγραμμα διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες, όσους έσπευσαν στην οδό Ηπείρου.

038res

 

Όπως επισημαίνεται και στο δελτίο Τύπου, «ύστερα από τις αλλεπάλληλες καλοκαιρινές Ταράτσες του, ο Φοίβος Δεληβοριάς βρέθηκε ξανά στο.. πεζοδρόμιο, σε μία απολύτως προσωπική σειρά συναυλιών, ξαναγυρνώντας στα τραγούδια του, με έντονο ροκ ήχο».

Το τελευταίο είναι εμφανές από την αρχή μέχρι το τέλος. Άλλωστε, «Η Κική κάθε βράδυ» λίγο πριν το φινάλε και ενώ είχε προηγηθεί ένα καθηλωτικό solo στο πιάνο από τον Κωστή Χριστοδούλου, «βίωσε μία τις πιο δυνατές εκτελέσεις της».

017res

 

Στο πρόγραμμα τα τραγούδια του Φοίβου δένουν μεταξύ άλλων με εκείνα του Θανάση Παπακωνσταντίνου (Αγρύπνια), του Γιάννη Αγγελάκα (Ο χαμένος τα παίρνει όλα),του Βασίλη Νικολαϊδη (Στο λίκνισμά σου), του Τζίμη Πανούση (Πίσσα και πούπουλα), του Λάκη Παπαδόπουλου (Γυριστρούλα) και των Χατζηφραγκέτα με τον Πάνο Φραγκιαδάκη από το συγκρότημα να ραπάρει με το Φοίβο «Για λόγους ταξικούς».

Η βραδιά είχε ακόμα ένα νέο τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά με τίτλο «Μόνο Ψέματα», το «Παιδικό» από τις «Απίθανες Περιπέτειες» με τον ίδιο να το χαρακτηρίζει ως ένα από τα πιο αγαπημένα του και να αναρωτιέται πόσοι το γνωρίζουν (τελικά ήταν αρκετοί), τον «Καθρέφτη» την «Υβρεοπομπή» και «Θέλω να σε ξεπεράσω». Όλα αυτά έχοντας μαζί του επί σκηνής την Νεφέλη Φασούλη, οδήγησαν σε ένα μακροσκελές ποίημα αφιερωμένο σε όσους πέρασαν από το Κύτταρο.

037res

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα βρίσκεται εκεί για τα υπόλοιπα Σάββατα του Φεβρουαρίου. Και θα σας περιμένει. Μην τον χάσετε.

Συντελεστές:

Φασούλη Νεφέλη: Τραγούδι
Χριστοδούλου Κωστής: Πλήκτρα
Ντούβας Σωτήρης: Ντραμς
Yoel Soto: Μπάσο
Κώστας Παντέλης: Κιθάρες

ΚΥΤΤΑΡΟ: Ηπείρου 48 & Αχαρνών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 8224134 / 6977 641373 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΠΟΡΤΕΣ: 21:30 - ΕΝΑΡΞΗ: 22:30
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 13€ με μπύρα ή κρασί (προπώληση)
15€ με μπύρα ή κρασί (ταμείο)