Η Σαβίνα Γιαννάτου στο Υπόγειο του Black Duck Δευτέρα - Free Sunday
Η Σαβίνα Γιαννάτου στο Υπόγειο του Black Duck Δευτέρα

Η Σαβίνα Γιαννάτου στο Υπόγειο του Black Duck Δευτέρα

Ο Μιχάλης Σιγανίδης παρουσιάζει μια σειρά παραστάσεων στο Υπόγειο του Black Duck με τίτλο ΚΟΥΚΟΣ ΜΟΝΟΣ.

Πρώτη εμφανιζόμενη,η ερμηνεύτρια και μουσικός Σαβίνα Γιαννάτου  την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 9.00 μμ

Ιδιαιτέρως γνωστή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τους φωνητικούς της αυτοσχεδιασμούς αλλά και την εκφραστικότητά της με ύφος άλλοτε jazz και άλλοτε ethnic, θα παρουσιάσει μία solo performance 60 λεπτών, με τη συνοδεία ηχητικών samples στο χώρο της γκαλερί της Χρήστου Λαδά

Σύντομο βιογραφικό

Η Σαβίνα Γιαννάτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Μελέτησε τραγούδι με τη Γωγώ Γεωργιλοπούλου και τον Σπύρο Σακκά και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Guildhal School of Music and Drama του Λονδίνου.
Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στο Γ’ Πρόγραμμα «Εδώ Λιλιπούπολη» πλάι στον Μάνο Χατζιδάκι. Από τότε έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες συνθέτες ανάμεσά τους οι Πλάτωνος, Γρηγορίου, Μαμαγακάκης, Κατσούλης, Κυπουργός κ.α. και η δισκογραφία της περιλαμβάνει πάνω από 30 δίσκους.
Έχει συμμετάσχει σε εργαστήρια ηλεκτρονικής και αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής ως ερμηνεύτρια και συνθέτης.  Έχει συνθέσει μουσική για θέατρο, χορό, ντοκιμαντέρ και video art.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται  με μουσικούς από το χώρο της τζαζ και εμφανίζεται με  τους Primavera en Salonico ηχογραφώντας πολλούς δίσκους και συμμετέχοντας στα σημαντικότερα Ethnic Festivals του εξωτερικού (Ευρώπη, Αυστραλία, Ταϊβάν, Ισραήλ κά)

ΚΟΥΚΟΣ ΜΟΝΟΣ

Ο Μιχάλης Σιγανίδης παρουσιάζει μια σειρά παραστάσεων με τίτλο ΚΟΥΚΟΣ ΜΟΝΟΣ.

Στο Υπόγειο του Black Duck ο Μιχάλης Σιγανίδης και το Black Duck διοργανώνουν μια σειρά από ακουστικές solo συναυλίες /performances με τέσσερις, αρχικά, μοναδικές μουσικές προσωπικότητες για ισάριθμες Δευτέρες.

Μέσα από προσωπικές συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς, η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Χάρης Λαμπράκης, η Μάρθα Μαυροειδή και ο Μιχάλης Σιγανίδης αφηγούνται με  λόγια, ηχοχρώματα,  αρμονίες και  ρυθμούς , για 60 λεπτά σόλο, στον ιδιαίτερο χώρο της γκαλερί του  Black Duck.

Πρώτη παράσταση: 18 Φεβρουαρίου, 21.00

Σαβίνα Γιαννάτου, φωνή, samples

Δεύτερη παράσταση: 4 Μαρτίου, 21.00

Χάρης Λαμπράκης, νέι, πλήκτρα

Τρίτη   παράσταση :18 Μαρτίου, 21.00

Μάρθα Μαυροειδή, φωνή, λάφτα, loop station

Τέταρτη παράσταση: 1 Απριλίου, 21.00

Μιχάλης Σιγανίδης, μπάσο, ηλ. κιθάρα,samples, videos

Τιμή:12 ευρώ με εμφιαλωμένο κρασί ή μπύρα