"Ο χορός με τη σκιά του Μάνου Χατζιδάκι" σε μια πρωτότυπη συνάντηση με τον δημοσιογράφο Φώτη Απέργη - Free Sunday
"Ο χορός με τη σκιά του Μάνου Χατζιδάκι" σε μια πρωτότυπη συνάντηση με τον δημοσιογράφο Φώτη Απέργη

"Ο χορός με τη σκιά του Μάνου Χατζιδάκι" σε μια πρωτότυπη συνάντηση με τον δημοσιογράφο Φώτη Απέργη

Η πολιτική διάσταση της ιστορικής διάλεξης για το ρεμπέτικο στη μεταπολεμική Αθήνα. Ο λήσταρχος Μπαρμπούλας στην «Οδό Ονείρων». Το τανγκό με τη Μαρί Μπελ στο Παρίσι. «Μια γνήσια χίπικη στιγμή» του στη Νέα Υόρκη. Το έργο του για το οποίο ήθελε να γράψει λιμπρέτο ο Τζον Λένον. Το επεισοδιακό τέλος της καριέρας του στο Χόλιγουντ. Το κοστούμι σε στυλ Μάο και η «Μπαλάντα τού Τσε». Οι συνθέσεις του με στίχους του Πιέρ Πάολο Παζολίνι. Το δώρο - έκπληξη του Γιάννη Μόραλη. Τα Χριστούγεννα με τον Γιώργο Ζαμπέτα στο Τρίτο Πρόγραμμα. Το παρασκήνιο της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο όπου και ο φιλιππικός εναντίον της «Αυριανής». Η τελευταία του συνέντευξη και η ιστορία που γέννησε «Τα τραγούδια της αμαρτίας». Οι διασκευές των τραγουδιών του από τους μεγάλους της τζαζ έως τους σύγχρονους Αμερικανούς ράπερ. Και άλλα πολλά, σε μια πρωτότυπη συνάντηση με τον δημοσιογράφο Φώτη Απέργη, με το ρυθμό μιας ζωντανής ραδιοφωνικής εκπομπής.

~ Info:

Ημέρα: Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

 Ώρα: 7μμ με 9μμ.

Χώρος: «Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ», στην οδό Πλουτάρχου 22

Συμμετοχή: 12 ευρώ

Κρατήσεις στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες: 6978186901 & 6937160705

Η πολιτισμική σύμπραξη Athens Walking Stories είναι μια ευρεία πλατφόρμα παραγωγής πολιτισμικών προϊόντων με κέντρο την πόλη της Αθήνας οι οποίες όμως συχνά εκτείνονται και έξω από αυτήν. Στοχαστικές περιηγήσεις, εξορμήσεις, ταξίδια επιχειρούν μια άλλη οπτική περιήγησης στο αστικό τοπίο αλλά και μια άλλη οπτική ταξιδιού στον πολυσύνθετο κόσμο μας.