Monika: Η επιτυχία «Bloody Something» κατακτά ξανά τα charts μετά από 10 χρόνια - Free Sunday
Monika: Η επιτυχία «Bloody Something» κατακτά ξανά τα charts μετά από 10 χρόνια

Monika: Η επιτυχία «Bloody Something» κατακτά ξανά τα charts μετά από 10 χρόνια

Παρουσιάζοντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το «Bloody Something», με καινούργια ενορχήστρωση, η Monika κατακτά ξανά τα charts, 10 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του τραγουδιού!

Η χαρισματική τραγουδοποιός με τη «μαγική» φωνή ηχογράφησε εκ νέου το «Bloody Something» όταν οι παραγωγοί της νέας καθημερινής σειράς του Alpha «Έρωτας Μετά» την προσέγγισαν για να την «ντύσει» μουσικά.

Αν και το «Bloody Something», το οποίο κυκλοφόρησε το 2009, στον δίσκο «Avatar», θεωρείται ένα από τα all-time-classic τραγούδια της Monika, η ίδια θέλησε να κάνει ένα remake, που ολοκληρώθηκε μέσα σε μία εβδομάδα. Το κομμάτι ηχογραφήθηκε με πιο πλούσια ενορχήστρωση και μεγαλύτερη ορχήστρα, στην οποία, μάλιστα, συμμετείχαν και κάποιοι από τους μουσικούς που έπαιξαν στην πρώτη ηχογράφηση του τραγουδιού.

Το remake του «Bloody Something», που είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα και συνοδεύεται από lyric video, προκάλεσε αμέσως το θαυμασμό του κοινού, καθώς βρέθηκε στο #1 του Shazam Greece πριν καν ξεκινήσει η προβολή της σειράς, ενώ τα teasers της, στα οποία ακούστηκε πρώτη φορά το κομμάτι, «σάρωσαν» στα social media.

Αυτή την περίοδο η Monika ολοκληρώνει τον πρώτο της ελληνόφωνο δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen.

Δείτε το lyric video: