Η Μιρέλα Πάχου συναντά στη σκηνή τον Χρήστο Δάντη - Free Sunday
Η Μιρέλα Πάχου συναντά στη σκηνή τον Χρήστο Δάντη

Η Μιρέλα Πάχου συναντά στη σκηνή τον Χρήστο Δάντη

Από την Παρασκευή 15 Νοέμβριου και για 4 Παρασκευές η Μιρέλα Πάχου μας υποδέχεταιστο Σταυρό του Νότου Plus, για να στήσουμε μαζί της το πιο ξεχωριστό πάρτι του χειμώνα. Πρώτος καλεσμένος σε αυτό το πάρτι είναι ο Χρήστος Δάντης

 

Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια το ακορντεόν της, η Μιρέλα Πάχου σχεδιάζει τις ιδανικές μουσικές βραδιές, με όλα τα τραγούδια που θα θέλαμε να χορέψουμε και όλους τους καλλιτέχνες που θα θέλαμε να συναντήσουμε. Επόμενοι καλεσμένοι στο πάρτι είναι: ο Χρήστος Δάντης (15/11),ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μύρωνας Στρατής (22/11), ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος (29/11) και Μάρκος Κούμαρης (Locomondo) και η Νατάσα Θοεδωρίδου (6/12).

Μαζί τους κάθε Παρασκευή, σε ρόλο chef (και όχι μόνο), ο Βασίλης Γιακουμάρος! Συμμετέχει η χορευτική ομάδα «Dare to dance».

Τη χρονιά που μας πέρασε η Μιρέλα Πάχου βρέθηκε στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου, δίνοντας συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το καλοκαίρι πραγματοποίησε μία μεγάλη περιοδεία γεμάτη προσωπικές συναυλίες, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τη δυναμική της παρουσία ως μουσικός και ως ερμηνεύτρια.

Από τα μέσα του Νοέμβρη οι Παρασκευές θα είναι γεμάτες swing και νησιώτικα, rock και λαϊκά, κέφι και φαντασία, ανατροπές και απροσδόκητες μουσικές συναντήσεις.

Ώρα έναρξης  22:00

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα

Δημήτρης Μουτάφης: ηλεκτρικό μπάσο

Γιώργος Παππάς: παραδοσιακά έγχορδα

Παύλος Λογαράς: τύμπανα