O Bruce Springsteen επανακυκλοφορεί 5 από τα πιο σημαντικά του albums σε βινύλιο - Free Sunday
O Bruce Springsteen επανακυκλοφορεί 5 από τα πιο σημαντικά του albums σε βινύλιο

O Bruce Springsteen επανακυκλοφορεί 5 από τα πιο σημαντικά του albums σε βινύλιο

Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Bruce Springsteen κυκλοφορεί 5 από τα albums του σε βινύλιο για πρώτη φορά μετά την πρώτη τους κυκλοφορία. Οι συγκεκριμένοι δίσκοι είναι η πλειονότητα των έργων που έχει ηχογραφήσει ο καλλιτέχνης από την αρχή της χιλιετίας, η οποία ήτανμία θριαμβευτική περίοδος για τον Springsteen καθώς έγινε η πολυαναμενόμενη επανένωση με την E Street Band. Για τα νέα βινύλια, έχουν χρησιμοποιηθεί τα original masters των τραγουδιών, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου.

To “The Rising” (2002), θα επανακυκλοφορήσει σε διπλό βινύλιο για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Ο δίσκος περνάει μηνύματα επούλωσης και λύτρωσης μετά την καταστροφική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Για την ηχογράφηση ενώθηκε ξανά μετά από μία δεκαετία, η E Street Band.

Το “Devils & Dust” (2005) κυκλοφορεί σε βινύλιο για πρώτη φορά μετά την αρχική του κυκλοφορία. To διπλό βινύλιο παραμένει η αυστηρότερη δουλειά του Springsteen και ανακαλώντας το “The Ghost of Tom Joad” που είχε κυκλοφορήσει μία δεκαετία νωρίτερα.

Το “Live In New York City” (2001) έρχεται σε τριπλό βινύλιο για πρώτη φορά μετά την αρχική του κυκλοφορία. Το set χρονολογείται την εποχή της πολυαναμενόμενης reunion περιοδείας του Bruce Springsteen με την The E Street Band και ηχογραφήθηκε κατά την διάρκεια του show στο Madison Square Garden το καλοκαίρι του 2000.

Το “Live In Dublin” (2007) θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο για πρώτη φορά στα χρονικά. Ένα διπλό LP που περιλαμβάνει ένα απόσπασμα της δουλειάς του Bruce Springsteen με την The Sessions Band, συμπεριλαμβανομένου και κλασικών παραδοσιακών τραγουδιών που έγιναν γνωστά από τον Pete Seegger και τις ριζικά διαφορετικά ενορχηστρώσεις του Springsteen.

To “18 Tracks” επιστρέφει σε διπλό βινύλιο για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Περιλαμβάνει σπάνιες δουλειές όπως το original “Born In The U.S.A.” demo και αποκλειστικά τραγούδια όπως το “Trouble River”, που είναι μία επανηχογράφηση του “The Promise” που πραγματοποιήθηκε το 1999 και την original version του “The Fever”, που έγινε γνωστό από τον Southside Johnny και τους The Asbury Jukes.

Τα 5 βινύλια τα κυκλοφορήσουν από την Panik Records και την Sony Music.