Bob Dylan: Στην τελική ευθεία πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου - Free Sunday
Bob Dylan: Στην τελική ευθεία πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου

Bob Dylan: Στην τελική ευθεία πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου

Λίγες μέρες πριν την πολυσυζητημένη κυκλοφορία του πρώτου του album με νέα μουσική μετά από 8 χρόνια, ο θρύλος και βραβευμένος με NobelBob Dylan, μίλησε στον Douglas Brinkey των “The New York Times” για την πολυπόθητη κυκλοφορία.

Όπως οι περισσότερες συζητήσεις και σκέψεις του Dylan, έτσι και στο “Rough and Rowdy Ways” καλύπτει πολλά και περίπλοκα θέματα. Ένας δίσκος με προκλητικά blues, τραγούδια αγάπης, κωμικές αντιπαραθέσεις, παιχνίδια λέξεωνκαι πατριωτικό ενθουσιασμό είναι μερικά από αυτά που θα πρέπει να περιμένουν οι ακροατές στις 19 Ιουνίου.

Μιλώντας για το τραγούδι “Murder Most Foul”, που περιλαμβάνεταιστην νέα δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη, δήλωσε έκπληκτος πως το 17λεπτο track έγινε το πρώτο του Νο1 Billboard hit και στην ερώτηση για το αν το συγκεκριμένο single είναι ένα νοσταλγικό εγκώμιο για μία περασμένη εποχή απάντησε: “Για εμένα δεν είναι νοσταλγικό. Δεν σκέφτομαι το “Murder Most Foul” ως μία δοξολογία του παρελθόντος η κάποιου είδους αντίο σε μία χαμένη εποχή. Μιλάει σε εμένα αυτή ακριβώς την στιγμή. Πάντα μίλαγε, κυρίως όταν έγραφα τους στίχους του”.


To “Rough and Rowdy Ways” αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Records και την Sony Music την Παρασκευή 19 Ιουνίου.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Bob Dylan στην “The New York Times” εδώ.