Άννα Βίσση: Πρωτοχρονιά με international live streaming concert - Free Sunday
Άννα Βίσση: Πρωτοχρονιά με international live streaming concert

Άννα Βίσση: Πρωτοχρονιά με international live streaming concert

Η Άννα Βίσση έρχεται με μια μοναδική live streaming συναυλία, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, από το θέατρο «Παλλάς», στις 21:00.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και διασκευές - έκπληξη τραγουδιών που αγαπά, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας και του lockdown που διανύουμε. Μία μεγάλη διαδικτυακή συναυλία σε live αναμετάδοση για όλο τον κόσμο, απ’ άκρη σ’ άκρη της γης, για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί «πάει ο παλιός ο χρόνος…».

Σε μια περίοδο που τα ζωντανά θεάματα -που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη- δεν επιτρέπονται, η Άννα Βίσση, μαζί με την 13μελη «χρυσή» ορχήστρα της, θα φέρουν τη μουσική και τα διαχρονικά τραγούδια της στα σπίτια μας, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του 2021. Οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες όλου του κόσμου, να παρακολουθήσουν μια εορταστική παγκόσμια συναυλία σε live αναμετάδοση από το θέατρο «Παλλάς», με οικοδέσποινα την μοναδική Άννα Βίσση.

Μια ακόμη έκπληξη της βραδιάς είναι το preshow event που θα πραγματοποιηθεί 45 λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας, στις 20:15. Αποκτήστε το ειδικό εισιτήριο για το preshow και ζήστε από κοντά το εορταστικό κλίμα της Πρωτοχρονιάς, την μαγεία της προετοιμασίας και πρωτοχρονιάτικες εκπλήξεις, δίπλα στην αγαπημένη μας Άννα Βίσση.

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/anna-vissi-live-concert