Μίλτος Πασχαλίδης: Ζωντανά από το Σταυρό του Νότου - Free Sunday
Μίλτος Πασχαλίδης: Ζωντανά από το Σταυρό του Νότου

Μίλτος Πασχαλίδης: Ζωντανά από το Σταυρό του Νότου

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συγκεντρώνει τα καλύτερα τραγούδια του αλλά κυρίως την διάθεσή του για επικοινωνία μέσω της μουσικής του, που τόσο έχει δυσκολέψει τους τελευταίους μήνες και μας υποδέχεται, στο δεύτερο σπίτι του πια, την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για ένα μοναδικό live streaming!

 

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα βρεθούμε ξανά στο Σταυρό του Νότου, από την ασφάλεια του σπιτιού μας,  να παρακολουθήσουμε ζωντανά τον Μίλτο και την μπάντα του. Εμείς, που μας έχει λείψει η τόσο ξεχωριστή εμπειρία των παραστάσεων του στο Σταυρό, αλλά και όσοι μέχρι τώρα δεν μπορούσαν λόγω απόστασης να το ζήσουν!

Διαδικτυακή λοιπόν η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του 2021 για τον Μίλτο Πασχαλίδη. Με όλη τη λαχταρά, λόγω της τόσο μεγάλης απουσίας, να τραγουδήσουμε ξανά τα αγαπημένα μας τραγούδια, να επικοινωνήσουμε και να διασκεδάσουμε στο δικό μας στέκι εδώ και 25 χρόνια.

Μαζί του η γνωστή παρέα των τελευταίων χρόνων:

Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Πάρις Περισυνάκης (λύρα, μαντολίνο, μπουζούκι), Νίκη Γρανά (πιάνο, τραγούδι), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), Πασχάλης Κολέντσης και Δημήτρης Μπαρλαμας (ηχοληψία) και Μανώλης Μπράτσης (φωτισμοί)

Παραγωγή: Stray MusicΣταυρός Του Νότου

Streaming: Lights on mics

Σκηνοθεσία: Περικλής Μαθιέλης

Τιμή Εισιτηρίου: 7 ευρώ

Εισιτήρια: Viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/miltos-pasxalidis-live-apo-stavro-tou-notou/