Νέα κυκλοφορία: ΜΕΛΙSSES – «Που 'Ναι Η Αγάπη» - Free Sunday
Νέα κυκλοφορία: ΜΕΛΙSSES – «Που 'Ναι Η Αγάπη»

Νέα κυκλοφορία: ΜΕΛΙSSES – «Που 'Ναι Η Αγάπη»

Οι MΕΛΙSSES κυκλοφορούν τη νέα τους επιτυχία «Που ‘Ναι Η Αγάπη» και μας δίνουν μία πρώτη γεύση από τα καινούργια τραγούδια που ετοιμάζουν! 

Το no1 συγκρότημα της χώρας, κάθε τραγούδι του οποίου κατακτά το no1 του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων και μετρά εκατομμύρια streams και YouTube views, μας ταξιδεύει ξανά στα πιο μελωδικά μονοπάτια με μία αισθαντική μπαλάντα

Το «Που 'Ναι Αγάπη», σε στίχους και μουσική MEΛΙSSES, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο εντυπωσιακό live  του συγκροτήματος στο  Summer Nostos Festival RetroFuture του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που πραγματοποιήθηκε στο ενεργειακό στέγαστρο του Κέντρου Πολιτισμού  και έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ έχει ήδη ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα μέσα από την πρώτη του μετάδοση από επιλεγμένους σταθμούς τις προηγούμενες ημέρες.

Το ερωτικό single, που κυκλοφορεί από την Panik Records, θα μας «μαγέψει» και με εικόνα! Το music video θα μεταδοθεί πρώτη φορά τηλεοπτικά στην εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega» που ετοίμασαν οι ΜΕΛISSES και θα προβληθεί αύριο, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου. Η προβολή του video θα γίνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οπότε και θα ξημερώνει η μέρα των ερωτευμένων, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο και στο YouTube.

Βρείτε το «Που ‘Ναι Η Αγάπη» στα ψηφιακά καταστήματα: 
https://backl.ink/144207913