Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στο ΑΛΣΟΣ - Free Sunday
Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στο ΑΛΣΟΣ

Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στο ΑΛΣΟΣ

Μετά τις sold out παραστάσεις στο τέλος Αυγούστου, ο πιο ερωτικός τραγουδιστής της Ελλάδας επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος για άλλες δυο μοναδικές βραδιές.

Δευτέρα 20 & Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

 

Γιάννης Πάριος! Έρωτας, αγάπη.

Ο Γιάννης Πάριος σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, στο Θέατρο Άλσος, με πάθος και αυθεντικότητα θα μας ταξιδέψει όπως κάνει πάντα με ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις!

 

Άλλες δύο συναυλίες στο Θέατρο Άλσος που δεν πρέπει να χάσετε!

 

 

 

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Δευτέρα 20 & Τρίτη 21 Αυγούστου

Ώρα έναρξης παραστάσεων:21:00

‘Ώρα εισόδου κοινού: 19:00

Προπώλησηwww.viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου.

 

Διεύθυνση παραγωγής: Αθανάσιος  Μαροσούλης

Παραγωγή:  MK Group of companies  / Ηλίας Μαροσούλης, Άγγελος Κοταρίδης

 

*** Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι εάν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.