Άλκηστις Πρωτοψάλτη- Μιχάλης Χατζηγιάννης στη σκηνή του Christmas Theater - Free Sunday
Άλκηστις Πρωτοψάλτη- Μιχάλης Χατζηγιάννης στη σκηνή του Christmas Theater

Άλκηστις Πρωτοψάλτη- Μιχάλης Χατζηγιάννης στη σκηνή του Christmas Theater

Μετά την μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής τους περιοδείας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και o Μιχάλης Χατζηγιάννης ανεβαίνουν στη σκηνή του Christmas Theater χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια»!

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, από τις πιο σημαντικές μας ερμηνεύτριες , με ξεχωριστή σκηνική παρουσία , πρωτοστατεί στην Ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του , με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας: γνωρίζει πώς να δημιουργεί στο κοινό όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Οι δυο τους, ένωσαν φέτος για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει!

Μας υπόσχονται ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο» , ένα νοσταλγικό «Πάρτι» , μία «Γιορτή» , μας προκαλούν να τραγουδήσουμε μαζί τους «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί», ν’ απογειωθούμε με τα «Χέρια ψηλά», να συντονιστούμε όλοι μαζί με το αγαπημένο «Χορεύω» αλλά και ν’ απολαύσουμε τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας μόνος»!

Σας περιμένουν μαζί με επτά πολυδιάστατους μουσικούς και «Μια αγκαλιά τραγούδια» στο πιο γιορτινό θέατρο της Αθήνας.

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
12 Ιανουαρίου 2022 στις 20.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIP: 44 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 38 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 32 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 26 ευρώ
Δ ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Ε ΖΩΝΗ: 15 ευρώ (παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, ανέργων: 13 ευρώ)

ΑΜΕΑ: 13 ευρώ, συνοδός: 15 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211-7701700 ή στο ταμείο του θεάτρου)

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες στο 211-7701700 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προπώληση Εισιτηρίων: 211-7701700, www.viva.gr, www.ct.gr στο ταμείο του θεάτρου και στα καταστήματα Public και Media Markt

Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Τα παιδιά έως 17 χρονών με αρνητικό self test 24 ωρών.