Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιώργος Περρής στο CT Garden Festival - Free Sunday
Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιώργος Περρής στο CT Garden Festival

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιώργος Περρής στο CT Garden Festival

Μετά το sold out του περασμένου Σεπτεμβρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη επανέρχεται στο CT Garden Festival, αυτήν τη φορά… παίρνοντας αγκαλιά τον Γιώργο Περρή.

Η διαχρονική  Ελληνίδα ερμηνεύτρια συναντά επί σκηνής έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς σε μια συναυλία γεμάτη δυνατά τραγούδια…

Η φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα στυλ ούτε εγκλωβίζεται  σε κάποιο πλαίσιο. Με πολλά πετυχημένα άλμπουμ στο ενεργητικό της, χιλιάδες συναυλίες, πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, αξιοθαύμαστη παρουσία στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα αλλά και πλείστους διθυράμβους στον διεθνή Τύπο.

Οι New York Times χαρακτήρισαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη ως “μια σοπράνο που συνδυάζει τη γλυκύτητα με τη θέρμη, την καθαρότητα και την ευαισθησία με μια αίσθηση θλίψης και μελαγχολίας”.

Ο καταξιωμένος  Γιώργος Περρής είναι ο νεότερος διεθνής τραγουδιστής μας, ο πρώτος Έλληνας ερμηνευτής που συνδέθηκε με τα βραβεία Grammy ως “ένας   από τους επιδραστικότερους τραγουδιστές της παγκόσμιας μουσικής”. Το τραγούδι του “Καρδιά κοίτα” από τη συνεργασία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Λίνα Νικολακοπούλου, κέρδισε τις καρδιές του κοινού και ξεπέρασε τα 3 εκατ. προβολές στο YouTube. Έχει συνεργαστεί με τον Michel Legrand και την Lara Fabian ενώ το τηλεοπτικό του αφιέρωμα “A Sunset In Greece” ξεπέρασε τους 120 εκ. τηλεθεατές στην Αμερική.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιώργος Περρής πρωτοσυναντήθηκαν μουσικά στην εκπομπή “Μουσικό Κουτί” του Νίκου Πορτοκάλογλου τον Φεβρουάριο του 2021. Το υπέροχο ταίριασμά τους, γέννησε την ιδέα μίας συναυλίας με μεγάλα τραγούδια, κέφι, συγκίνηση, όμορφα ντουέτα αλλά και προσωπικές στιγμές γεμάτες φως, γεννώντας την προσδοκία μιας μαγικής βραδιάς.

Επιμέλεια προγράμματος:
Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιώργος Περρής, Λήδα Ρουμάνη

Ενορχηστρώσεις:
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο)
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα)
Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα)
Νίκος Μέρμηγκας (λαύτα, μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο)
Δημήτρης Στασινός (κιθάρες)
Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο)

Επιμέλεια ήχου:
Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας

Φωτισμοί:
Μαρία Βενετάκη

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 21.00
CT GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIP ΖΩΝΗ: 25 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 15 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ 12 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ: 10 ευρώ
AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr