Συναυλία στο Μουσείο Ακρόπολης - Free Sunday
Συναυλία στο Μουσείο Ακρόπολης

Συναυλία στο Μουσείο Ακρόπολης

Πολωνέζες του Σοπέν δίπλα σε βαλκανικές μουσικές, συνθέσεις του Grieg δίπλα σε fados, τραγούδια της Άπω Ανατολής και από το ρεπερτόριο του Αργύρη Μπακιρτζή και των Χειμερινών Κολυμβητών, καθώς και από απρόσμενες περιοχές της ελληνικής δισκογραφίας. Συμμετέχουν: Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι, αφήγηση), Γιώργος Πατεράκης (concept - ενορχηστρώσεις, πιάνο), Εύη Μάζη (φλάουτο, τραγούδι), Κωνσταντίνα Κυριαζή (βιολί). Η είσοδος στη  συναυλία είναι ελεύθερη.  

Όπως κάθε Παρασκευή, οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου έως τις 12 μεσάνυχτα. Το εστιατόριο, εκτός από τα εκλεκτά πιάτα βασισμένα σε κλασικές και παραδοσιακές συνταγές, φιλοξενεί το γνωστό μουσικό σύνολο της Αθηναϊκής τζαζ σκηνής, την Ελισάβετ Μητσού στην κιθάρα, τον Παντελή Μπενετάτο στο πιάνο και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο. Τηλεφωνικές κρατήσεις στο εστιατόριο πραγματοποιούνται στο τηλέφωνο 210 9000915.  

Για τους επισκέπτες του Μουσείου που δεν επιθυμούν να δειπνήσουν, υπάρχει η δυνατότητα για ένα ποτό, ένα κρύο πιάτο ή γλυκό κατά προτίμηση σε έναν ιδιαίτερο χώρο του εστιατορίου, χωρίς κράτηση.