Νέο single Μυρτώ Βασιλείου (video) - Free Sunday
Νέο single Μυρτώ Βασιλείου (video)

Νέο single Μυρτώ Βασιλείου (video)

Το πρώτο single έχει τον τίτλο «Ατέλειωτες Μέρες» και τους στίχους έχει γράψει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Ένα φρέσκο τραγούδι σε  χαλαρούς εξωτικούς ρυθμούς, με τα κρουστά να συνυπάρχουν ιδανικά με το μπαγλαμαδάκι που δίνει μια ξεχωριστή νότα. Υπεύθυνος για την ενορχήστρωση είναι ο Ηλίας Βαμβακούσης.

Το «Ατέλειωτες Μέρες» είναι το πρώτο δείγμα μέσα από το νέο δίσκο του Κώστα Τσίρκα και της Μυρτώς Βασιλείου που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τη Feelgood Records. Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη Μυρτώ και στον Κώστα υπήρξε η Νατάσσα Μποφίλιου.


Σε αυτό το άλμπουμ ο Κώστας Τσίρκας, εκτός από τη σύνθεση των τραγουδιών, υπογράφει κάποιους από τους στίχους και ερμηνεύει τρία κομμάτια, τα δύο σε ντουέτο με τη Μυρτώ Βασιλείου. Ιδιαίτερη στιγμή αυτής της δουλειάς είναι το δημιουργικό αποτέλεσμα του Κώστα Τσίρκα με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, 12 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση στη Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, αλλά και την πρώτη τους  δισκογραφική δουλειά «100 Μικρές Ανάσες» με ερμηνεύτρια τη Νατάσσα Μποφίλιου. Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος υπογράφει τους στίχους σε τρία από τα τραγούδια του νέου αυτού δίσκου.

Η Μυρτώ Βασιλείου είναι μόλις 21 ετών, αλλά η φωνή της έχει μια ωριμότητα που ξαφνιάζει ευχάριστα. Τα πρώτα της βήματα τα έκανε με το συγκρότημά της και είναι αυτοδίδακτη στην κιθάρα και το πιάνο.
Η χημεία του Κώστα Τσίρκα και της Μυρτώς Βασιλείου αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο δισκογραφικά, ενώ από το φθινόπωρο θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε και ζωντανά επί σκηνής, καθώς σχεδιάζουν κοινές εμφανίσεις.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΜΥΡΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Μουσική: Κώστας Τσίρκας

Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ακούστε το τραγούδι: