Παράταση για την Μποφίλιου - Free Sunday
Παράταση για την Μποφίλιου

Παράταση για την Μποφίλιου

Έως τις 18 Φεβρουαρίου η Νατάσσα Μποφίλιου θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σκηνή του Estate, πιο εξωστρεφής από ποτέ, με περισσότερο πάθος, ένταση και παλμό. Η παράσταση που έστησαν μαζί με τον  Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, με αφετηρία τα τραγούδια της ΒΑΒΕΛ, κέρδισε αμέσως κοινό και κριτικούς.

Η ΒΑΒΕΛ2 είναι μια ολοκαίνουρια, αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής. Σ'αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους.

Η παράταση αυτής της παράστασης ήταν αναμενόμενη, όχι μόνο για όσους δεν πρόλαβαν αλλά και για όσους θέλουν να ζήσουν ξανά την εμπειρία !

Για 5 ακόμη Σάββατα έως τις 18 Φεβρουαρίου, η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος μας περιμένουν στο Estate και στη ΒΑΒΕΛ. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς και να αποδείξουμε ότι…“δε σώπασε ακόμα η μουσική στην Αθήνα”.

Info
Νατάσσα Μποφίλιου

 Θέμης Καραμουρατίδης
Γεράσιμος Ευαγγελάτος

ΒΑΒΕΛ 2


Παράταση εμφανίσεων: Κάθε Σάββατο έως τις 18 Φεβρουαρίου

Ημέρες παραστάσεων παράτασης:
Σάββατο 21 & 28 Ιανουαρίου & Σάββατο 4 – 11- 18 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 22:30


Τιμές εισιτηρίων: 
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 12€ στο bar με μπύρα ή κρασί, 15€ με ποτό
Καθήμενοι α' ζώνης : 35 ευρώ το άτομο ελάχιστη κατανάλωση.
Καθήμενοι β΄ ζώνης : 30 ευρώ το άτομο ελάχιστη κατανάλωση.

ESTATE:
Ανδρονίκου 3-5 & Πειραιώς, Αθήνα T.K.11854 (έναντι εισόδου Μουσείου Μπενάκη)
Πληροφορίες / Κρατήσεις: 210-3469154