4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους - Free Sunday

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους:
1. Πρωτότυπου Έργου
2. Διασκευασμένου Ελληνικού Λογοτεχνικού Έργου


Σενάρια μπορείτε να αποστείλετε μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2017. 

Προς ενημέρωσή σας θα λάβει χώρα ταχύρρυθμο διήμερο σεμινάριο 28 και 29 Ιουλίου με θέμα τη Συγγραφή Σεναρίου για Κινηματογράφο και Τηλεόραση σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) στην αίθουσα ‘Αντώνης Τρίτσης’ (Ακαδημίας 50- είσοδος από Σόλωνος) με κόστος μόνο 20 ευρώ.

Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο μας www.senariografoi.gr και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Κακαβά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6932.089.819.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Ανακοίνωση 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού Μήκους

Ανακοίνωση 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μεγάλου Μήκους

Θερινό Ταχύρρυθμο Σεμινάριο Σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

 

Χωρίς τίτλο

Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μπορείτε να κατοχυρώσετε online σενάρια, treatments, συνόψεις, ντοκιμαντέρ, animation και ακόμα θεατρικά έργα, μυθιστορήματα, διηγήματα, δοκίμια, βιογραφίες, παραμύθια, ποιήματα, στίχους τραγουδιών, διατριβές και λιμπρέτα. 
Όλα αυτά μαζί με δωρεάν γνωμοδοτήσεις! 
Εγγραφείτε στο site μας δωρεάν και καλυφτείτε νομικά για πάντα.