10 διπλές προσκλήσεις από την Free Sunday για την παράσταση (14-15/6) «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» - Οι νικητές - Free Sunday
10 διπλές προσκλήσεις από την Free Sunday για την παράσταση (14-15/6) «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» - Οι νικητές

10 διπλές προσκλήσεις από την Free Sunday για την παράσταση (14-15/6) «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» - Οι νικητές

Η Free Sunday σας προσφέρει 10 διπλές προσκλήσεις, πέντε για την Πέμπτη 14 Ιουνίου και πέντε για την Παρασκευή 15 Ιουνίου, για την παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», στον μοναδικό θεατρικό κήπο του Χυτήριου. 

Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, με απόλυτο σεβασμό στην πρωτότυπη θεατρική γραφή, υπογράφουν την απόδοση του θεατρικού κειμένου της θρυλικής κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου, ταξιδεύοντας το φιλοθεάμον κοινό στην παλιά όμορφη Αθήνα του ’60, τότε που οι γυναίκες φορούσαν φουρό, οι άντρες λινά κοστούμια και γραβατούλα και ο έρωτας ήταν ένα παιχνίδι με κρυφές ματιές, μυστικά ραντεβού και πονηρά χαμόγελα, σε μια εποχή γεμάτη αισιοδοξία και χαρά για τη ζωή…

Συμπληρώστε τη φόρμα μέχρι τις 12 μ.μ. της Τρίτης 12/6 για να συμμετάσχετε στην κλήρωση. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12/6 στις 4 μ.μ. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στο freesunday.gr και θα τους σταλεί email επιβεβαίωσης.

Για την παράσταση της Πέμπτης 14 Ιουνίου τις πέντε διπλές προσκλήσεις κερδίζουν οι Κώστας Παρασκευάς, Γρηγόρης Θάνος, Ευγενία Ρήγα, Μαρία Κωβαίου, Χριστίνα Χατζητσοπάνη. Για την παράσταση της Παρασκευής 15 Ιουνίου τις πέντε διπλές προσκλήσεις κερδίζουν οι Στέλλα Καραγεώργου, Τίνα Αντωνίου, Κατερίνα Ψάλλα, Σταυρούλα Τζιάβα, Γιώργος Καλόγερος.