Kapsoura ή οι καρδιές στις φλόγες! - Free Sunday
Kapsoura ή οι καρδιές στις φλόγες!

Kapsoura ή οι καρδιές στις φλόγες!

Η Lady Saligia, η πιο διάσημη Ελληνοαμερικανίδα γυναίκα με μούσια, επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας,για μία, μοναδική και ανατρεπτική εμφάνιση, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Παρέα με τρεις νέους, ταλαντούχους μουσικούς (Κώστας Χανιωτάκης, Θοδωρής Παπιώτης, Σεβαστιανός Μοτορίνος) θα ανέβει στη φιλόξενη σκηνή του Ακροβάτη στο Μεταξουργείο για να αφηγηθεί διαφορετικές ιστορίες έρωτα, προδοσίας και αμαρτίας με απρόσμενες και μη διασκευές ελληνικών και αγγλικών τραγουδιών από το 1920 μέχρι σήμερα.

Η μουσική παράσταση Kapsoura ή οι καρδιές στις φλόγες! αποτελεί σκηνική συνέχεια της μουσικοθεατρικής παράστασης Crush (υποψήφια για 2 βραβεία στα Queer Theatre Awards),που παρουσιάστηκε στην Αθήνα την περίοδο 2017-2018.

Είπαν για το Crush και τη Lady Saligia

«Χθες βράδυ κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια που οδηγούν στο υπόγειο του Θεάτρου «Αργώ» στο Μεταξουργείο, βρέθηκα μπροστά σε μια εικόνα που εικαστικά με παρέπεμψε σε εκείνες τις ασύμβατες εικόνες που συνθέτει ο David Lynch… Μ’άρεσε πολύ αυτό που είδα και περισσότερο αυτό που άκουσα από την φωνή του Χρήστου Καρανάτση ή αν θέλετε της Lady Saligia…»

Μάκης Γαζής –casting director

«… Έχουμε ξανακούσει αρκετά συχνά queer ιστορίες, αλλά εδώ υπάρχει κάτι το ιδιόκτητο. Ο ηθοποιός σε παίρνει αμέσως μαζί του ενώ τα μουσικά κομμάτια είναι το ατού της παράστασης.»

Αναστάσιος Πινακουλάκης  - artic.gr

«Ο Χρήστος Καρανάτσης ως Lady Saligia έχει μια θαυμάσια σκηνική παρουσία, αίσθηση του χιούμορ, δραματικότητα και εξαιρετική ικανότητα να αναδεικνύει τον λόγο. Η τερατώδης ταυτόχρονη παρουσία του αρσενικού και του θηλυκού η οποία είναι και άπειρα ελκυστική, αποδίδεται από τον ταλαντούχο ηθοποιό με ευκρίνεια, διάχυτο αλλά και υποβολιμαίο ερωτισμό, αμεσότητα και δραματικό βάθος.»

Μαρία Κυριάκη –episkinis.gr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Kapsoura ή οι καρδιές στις φλόγες!

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

21:00

Ακροβάτης στο Μεταξουργείο - Μαίζωνος & Ψαρρών 26

Κρατήσεις (περιορισμένος αριθμός θέσεων) :210 -  523 0750

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κώστας Χανιωτάκης (κιθάρα)

Θοδωρής Παπιώτης (μπουζούκι)

Σεβαστιανός Μοτορίνος (πλήκτρα)

Σοφία Δηλαβέρη (ηχοληψία)

Studio ραπτικής e-paramana (κατασκευή κοστουμιού)

Στο ρόλο της Lady Saligia ο Χρήστος Καρανάτσης