Σήμερα η τελευταία προθεσμία για συμμετοχές στο Φεστιβάλ Βωβούσας - Free Sunday
Σήμερα η τελευταία προθεσμία για συμμετοχές στο Φεστιβάλ Βωβούσας

Σήμερα η τελευταία προθεσμία για συμμετοχές στο Φεστιβάλ Βωβούσας

Το Φεστιβάλ Βωβούσας ξαναχτυπά και σας προσκαλεί να συμμετέχετε και αυτό το καλοκαίρι στις εκδηλώσεις του. Με αίσθημα ευθύνης και τηρώντας όλες τις απαραίτητες  ροφυλάξεις παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό αλλά εξίσου δημιουργικό! Εργαστήρια, ομιλίες, γυμναστική, φυσιολατρικές περιηγήσεις και πολλά ακόμα σας περιμένουν ώστε να πάρετε τα βουνά... προσωπικά.

Δείτε τα πάντα εδώ
 


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ: Δηλώστε συμμετοχή έως 10 Ιουλίου
  1. Σχεδία Aρτ. Ξαναφτιάχνοντας τη ζωή: Ένα εργαστήριο όπου συναντιούνται η αγάπη, η αλληλεγγύη, η συμμετοχή, η κοινωνική (επαν)ένταξη, η δημιουργία, η καινοτομία και η ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης. Παλαιά, αδιάθετα τεύχη του περιοδικού δρόμου «σχεδία», επαναχρησιμοποιούνται, επανασχεδιάζονται και μεταμορφώνονται σε υψηλής αισθητικής και ποιότητας αντικείμενα.
  2. Βοτανοθεραπείας: Η Κωνσταντίνα Λίτσα, έρχεται και μας φέρνει το Φαρμακείο της Φύσης. Τα βότανα της περιοχής και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες μέσα από περιηγήσεις, παρασκευή βαμμάτων και αλοιφών. Το must του ορεινού φεστιβάλ!
  3. Φτιάχνοντας ντοκιμαντέρ με προφορικές ιστορίες: Ο σκηνοθέτης Βασίλης Λουλές, για πέμπτη χρονιά συγκεντρώνει κινηματογραφικό υλικό με τους μαθητές του και εμπνέεται την δημιουργία ενός μεγάλου ντοκιμαντέρ από την προφορική ιστορία του τόπου. Θα ήθελες κι εσύ να είσαι ένας από τους δημιουργικούς κρίκους; 
Δείτε αναλυτικότερα τα εργαστήρια εδώ