Μητσιάς για τέσσερις παραστάσεις - Free Sunday
Μητσιάς για τέσσερις παραστάσεις

Μητσιάς για τέσσερις παραστάσεις

Ο Μανώλης Μητσιάς δεν χρειάζεται συστάσεις. Τα 40 χρόνια σταδιοδρομίας του είναι ταυτισμένα με την ιστορία της ελληνικής μουσικής. Ο αγαπημένος ερμηνευτής επιστρέφει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο όπου συναντά μουσικά  τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη.

Μια μουσική συνάντηση με δύο νέους, πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες που με άξονα τον Μανώλη Μητσιά υπόσχονται να μας ταξιδέψουν με αγαπημένες μελωδίες στον ήχο του σήμερα.

Ο Σταύρος Σιόλας ξεκίνησε ως ηθοποιός και με αφορμή τη μουσική που έγραψε για ένα θεατρικό έργο κατάφερε να βγάλει από μέσα του τις δικές του διαδρομές. Μας συστήθηκε από το Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης το 2006, όπου απέσπασε το πρώτο βραβείο, και από τότε υπογράφει και συνθέτει τη μια μελωδία μετά την άλλη. Συνεργάζεται με Ελευθερία Αρβανιτάκη και ακολουθούν η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γιώτα Νέγκα και η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Ένας ερμηνευτής και μουσικός, που σιωπηλά γράφει τις νότες του και πολύ ηχηρά καταφέρνει να δίνει το δικό του, ξεχωριστό στίγμα.
Η Γεωργία Νταγάκη, είναι η κρητικιά λυράρισα., η γυναίκα «που παίζει λύρα σαν άνδρας», όπως έχει γραφεί γιια εκείνη. Μια νέα μουσικός που άρχισε μαθήματα με τον Μάνο Πυροβολάκη και έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να δώσει με τη λύρα της έναν άλλο ...ροκ ήχο στη μελωδίες της. Είτε συνεργάζεται με τον Eric Burdon των Animals είτε με τον Σταύρο Σιόλα, ο οποίος και υπογράφει τον "Φόβο", το τραγούδι που της χάρισε και τον τίτλο του άλμπουμ της.

«Εξ Αδιαρέτου»

Για τέσσερις  μόνο παραστάσεις.

Από το Σάββατο 2 Απριλίου έως το Σάββατο 23 Απριλίου.

Πληροφορίες
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμές
Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό
12 ευρώ με μπύρα/κρασί
Τραπέζι:
30 ευρώ με ποτό
65 ευρώ φιάλη κρασί με φρουτοσαλάτα |2 άτομα
130 ευρώ φιάλη ποτό κομπλέ | 4 άτομα
Φοιτητές, Άνεργοι, ΑΜΕΑ
είσοδος με ποτό στο μπαρ 12 ευρώ
(απαραίτητη προϋπόθεση να επιδείξουν στο ταμείο την αντίστοιχη κάρτα)
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,
Τηλ. 210 9315600
www.gialino.gr