Το πιο ερωτικό forum της πόλης - Free Sunday
Το πιο ερωτικό forum της πόλης

Το πιο ερωτικό forum της πόλης

Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα συνέδριο συμβαίνει στις 4 Ιουνίου στην Αθήνα. Η αβάνγκαρντ των ειδικών από Ελλάδα και εξωτερικό θα διδάξουν για μια ολόκληρη μέρα τους Έλληνες το φλερτ, την κατάκτηση, το σεξ, τον έρωτα και τις σχέσεις. Με non stop σεμινάρια, και με ενιαίο εισιτήριο, δεκαπέντε κορυφαίοι ειδικοί ενώνουν γνώσεις και δυνάμεις στο πιο ερωτικό forum της πόλης!

Η κορυφαία σεξοθεραπεύτρια παγκοσμίως, η γνωστή σε όλους μας Dr. Ruth, σε ηλικία 87 ετών πλέον, έρχεται στην Αθήνα για να ανοίξει τιμητικά το Sexelixis Forum. Τίτλος της ομιλίας της «Σεξουαλική ζωή: Oι αλλαγές που είδα να συμβαίνουν, τα χρόνια που είμαι σεξοθεραπεύτρια». Υπήρξε από τις πρωτοπόρους που εισήγαγαν την ψυχολογία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με το μοναδικό της στυλ κατάφερε να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με σχεδόν κάθε διαθέσιμο τρόπο: ραδιοφωνικές εκπομπές, προγράμματα στην τηλεόραση, άρθρα σε εφημερίδες, βιβλία, παιχνίδια για υπολογιστές, εκπαιδευτικές ταινίες. Οι εκπομπές της για το σεξ στην αμερικανική τηλεόραση προβάλλονταν ταυτόχρονα σε 120 χώρες, ενώ η στήλη της «Ρωτήστε τη Δρ. Ρουθ» δημοσιεύονταν σε 100 εφημερίδες στον κόσμο. Το βιβλίο της «Σεξ για πρωτάρηδες» έχει μεταφραστεί σε 27 γλώσσες. Το περιοδικό People την έχει κατατάξει ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του αιώνα.  Έχει πάρει πολυάριθμες τιμητικές διακρίσεις από αμερικανικά κολέγια για την προσφορά της στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα και η πόλη της Νέας Υόρκης την έχει τιμήσει με το Μετάλλιο της Ελευθερίας.
Στο πάνελ των ομιλητών βρίσκεται και η Kezia Noble, η νούμερο 1 dating coach για άντρες. H πανέμορφη Κέζια είναι η γυναίκα εκπρόσωπος της Pic Up κοινότητας (φιλοσοφία που ξεκίνησε όταν εμφανίστηκε το βιβλίο «The Game» το οποίο δόξασε τους άντρες player και ανήγαγε σε τέχνη την ικανότητα του να σαγηνεύεις τις γυναίκες). Η Κέζια έχει αφιερώσει την ζωή της σε τεχνικές κατάκτησης. Γράφει στήλες σε εφημερίδες και περιοδικά, ενώ το βιβλίο της «Noble Art Of Seducing Women» (Η Ευγενής Τέχνη της Αποπλάνησης Γυναικών) έγινε παγκόσμιο best seller. Έχει εκπαιδεύσει στο φλερτ πάνω από 18.000 άνδρες απ΄ολο τον κόσμο. Tα video με τις συμβουλές της έχουν πάνω από 10 εκατομμύρια views το καθένα. Στις 4 Ιουνίου θα βρίσκεται στο Sexelixis Forum για να διδάξει τους Έλληνες άντρες «Πώς να αποφύγουν την παγίδα του Καλού Παιδιού».   

Το τρίτο μεγάλο όνομα με παγκόσμια καριέρα που θα είναι στο συνέδριο, είναι ο καθηγητης Ψυχολογίας Dr Barry Komisaruk. Είναι ο επιστήμονας που έφερε τα πάνω- κάτω σε όσα γνωρίζαμε για το σεξ. Με πολυβραβευμένες έρευνες, ήταν ο πρώτος που μίλησε για τον γυναικείο οργασμό από το στήθος, για το ότι οι γυναίκες είναι πολυγαμικές- γι΄αυτό και πολυοργασμικές-  και θεωρείται ο πατέρας του τραχηλικού οργασμού, εφόσον κατάφερε να τον αποδείξει και αυτόν στην επιστημονική κοινότητα χρησιμοποιώντας μια ειδική ράβδο στις εθελόντριες. Είναι ένας από τους τρεις συγγραφείς του βιβλίου «The Science Of Orgasm», η Επιστήμη Του Οργασμού, το οποίο θεωρείται σήμερα το καλύτερο βιβλίο που γράφτηκε ποτέ για την γυναικεία σεξουαλικότητα και ανέτρεψε όλα όσα γνωρίζαμε για τον γυναικείο οργασμό. Στο Sexelixis Forum ο Dr. Barry Komisaruk βρίσκεται για να μιλήσει για τα αποτελέσματα των πειραμάτων του για το «Τί συμβαίνει στον αντρικό και τί συμβαίνει στον γυναικείο εγκέφαλο κατά τον πόθο, την διέγερση και τον οργασμό».
Τα υπόλοιπα σεμινάρια για θέματα σεξ, κατάκτησης και σχέσεων, θα τα  διδάξουν καταξιωμένοι Έλληνες ειδικοί, όπως ο ανδρολόγος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, η life & relationship coach Μάρεα Λαουτάρη Δεληγιάννη, η σεξοθεραπεύτρια Αγγελική Τζάνου, οι dating coaches Men of Style, η life coach Άννα Κοντολεόν, ο ουρολόγος  Πέτρος Δρέττας, ο life coach Δημήτρης Τσέλιος, η ραδιοφωνική παραγωγός και PR director Κατερίνα Ψύχα και τέλος, η ίδια η διοργανώντρια του forum η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη. 

*Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις ομιλίες στο  http://www.icb.gr/congress.asp?c_id=39&lng=1  

Ημερομηνία: Σάββατο 4 Ιουνίου 2016
Διάρκεια: 12.30 μ.μ μέχρι αργά το βράδυ
Χώρος: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων: τηλ.  210 4122 250/251, www.icb.gr  & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Κόστος συμμετοχής
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 10 ευρώ (early bird)

Η προπώληση έχει ξεκινήσει.


Προσοχή: θέσεις περιορισμένες, για αγορά εισιτήριών εδώ: