Οι επισκέψεις συνεχίζονται στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Free Sunday
Οι επισκέψεις συνεχίζονται στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι επισκέψεις συνεχίζονται στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ για το διάστημα 05-11 Ιουλίου περιλαμβάνουν:
*       Συναυλία
Music Escapades: The Dream Makers Series – 07.07, Ώρα 21.00 (Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ)

Μουσική για ονειροπόλους στο ΚΠΙΣΝ! Μουσικές εξορμήσεις σε ονειρικά ηχοτοπία και εξωτικές αναζητήσεις, με αφετηρία το ΚΠΙΣΝ. Ηλεκτρονικές επιρροές και minimal αισθητική, πολύχρωμοι ήχοι, φωνητικοί αυτοσχεδιασμοί, ψηφιακές λούπες, θέρεμιν, κιθάρες, πλήκτρα, συνθεσάιζερ. Μια καλοκαιρινή διαδρομή στους ήχους της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής, τα βράδια του Ιουλίου, με καλεσμένους τους Prins Obi, Nalyssa Green και Larry Gus.

Prins Obi

Prins Obi ονομάζεται το solo project του Γιώργου Δημάκη, μουσικού, φαρμακοποιού και μέλους του συγκροτήματος Baby Guru. Τον Δεκέμβριο του 2013 πρόσφερε ως δωρεάν download το EP «Love Songs for Instant Success», ενώ τον Νοέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε από την Inner Ear το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο «Notions». Αυτή την περίοδο ηχογραφεί το δεύτερο LP του. Στο επικείμενο live του στο Κέντρο Επισκεπτών, θα εμφανιστεί μόνος με ένα πιάνο κι ένα μικρόφωνο, παίζοντας παλιά, καινούρια,  ακυκλοφόρητα και αγαπημένα του κομμάτια.

*       Υπαίθριες Κινηματογραφικές Προβολές στο ΚΠΙΣΝ
Park Your Cinema: Σούπα Πάπιας / Duck Soup (1933) – 08.07, Ώρα 21:00 (Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ)

Park your Cinema: Σειρά κινηματογραφικών προβολών υπό το φως του φεγγαριού! Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εγκαινιάζει, φέτος το καλοκαίρι, έναν δεσμό φιλίας με το κινηματογραφικό κοινό της Αθήνας, ανοίγοντας το Κέντρο Επισκεπτών με μια σειρά εβδομαδιαίων προβολών κλασικών φιλμ.

Στο πρώτο PARK YOUR CINEMA, οι κινηματογραφικές επιλογές βασίζονται σε vintage έργα, από εκείνα που δημιούργησαν την παράδοση της διασκέδασης στα αθηναϊκά θερινά σινεμά εδώ και τόσες δεκαετίες, καθιερώνοντας τις κλασικές επανεκδόσεις.

Η πρώτη κινηματογραφική προβολή αφορά την ταινία “Σούπα Πάπιας / Duck Soup” (1933)

Επιμέλεια προβολών - Κείμενα: Ηλίας Φραγκούλη