Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στην Κιβωτό (πλήρες πρόγραμμα) - Free Sunday
Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στην Κιβωτό (πλήρες πρόγραμμα)

Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στην Κιβωτό (πλήρες πρόγραμμα)

Από 23 έως και 30 Δεκεμβρίου, 12:00 με 13:00 στο ΙΑΝΟS CAFÉ (Σταδίου 24), σημαντικοί καλλιτέχνες (Μουζουράκης, Αρβανιτάκη, Μαραβέγιας, Καραμουρατίδης, Κυριακίδης, κ.α) επιστρατεύουν την τέχνη τους για καλό σκοπό. 

Κάθε γονιός που έρχεται στις εκδηλώσεις μας αγοράζει εισιτήριο των 5€ που διατίθεται απευθείας στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Κάθε παιδί που μπαίνει στο χώρο των εκδηλώσεων δεν πληρώνει είσοδο αλλά φέρνει ένα δώρο για τα παιδιά της «Κιβωτού».  Χωρίς συγκεκριμένη περιγραφή ή οικονομική αξία. Ένα παιδί κάνει δώρο σε ένα άλλο παιδί. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Την Παρασκευή 23/12 
θα είναι κοντά μας ο Πάνος Μουζουράκης για να μας διαβάσει την αγαπημένη του ιστορία και να πούμε όλοι μαζί τα κάλαντα!
Σάββατο 24/12 
Η συγγραφέας Μαρία Παπαγιάννη θα μας διαβάσει την αγαπημένης ιστορία!
Μαζί της θα βρίσκονται ο Κώστας Θωμαΐδης (κιθάρα - τραγούδι) και ο Γιάννης  Τσόλκας (πιάνο) για να μας ταξιδέψουν με τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και του Μάνου Λοΐζου.

Τρίτη 27/12 
Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα μας διαβάσει την αγαπημένη του ιστορία και θα πει μαζί μας και τα κάλαντα!

Τετάρτη 28/12 
Ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για να μας διαβάσει το αγαπημένο του παραμύθι. Μαζί του θα τραγουδήσουμε αγαπημένες χριστουγεννιάτικες -και όχι μόνο- μελωδίες!

Πέμπτη 29/12 
Η σπουδαία ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη θα είναι κοντά μας για να μοιραστεί με όλους εσάς την αγαπημένη της χριστουγεννιάτικη ιστορία αλλά και αγαπημένα μας τραγούδια!

Παρασκευή 30/12 
Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος  μοιράζεται μαζί μας την αγαπημένη του ιστορία ενώ ο Θέμης Καραμουρατίδης την ντύνει μουσικά στο πιάνο!