8 ελληνίδες σταρ που έχουν τη δική τους κολεξιόν ρούχων - Free Sunday
8 ελληνίδες σταρ που έχουν τη δική τους κολεξιόν ρούχων

8 ελληνίδες σταρ που έχουν τη δική τους κολεξιόν ρούχων

Δέσποινα Βανδή

 

despina vandi collection

 

Η Δέσποινα Βανδή έχοντας συνεργαστεί με επώνυμη μάρκα ρούχων στο παρελθόν, αποφάσισε να κάνει το δικό της brand «Despina Vandi», με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ. Από πετσέτες θαλάσσης, μέχρι printed καφτάνια και maxi φούστες και φορέματα, η συλλογή της αντιπροσωπεύει το μοναδικό στιλ της τραγουδίστριας.

 

Σίσυ Χρηστίδου

Sissy Christidou 3

Από νεανικά φορέματα, μέχρι παιδικά ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ, η Σίσυ Χρηστίδου έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα χρόνια τη δική της σειρά ρούχων «Sissy Christidou», με κεντρική φιλοσοφία τα ρούχα της να απευθύνονται σε μαμάδες και παιδιά.

Μαριέττα Χρουσαλά

marietta slider 21

Έχοντας πάντα μία αγάπη για τα κοσμήματα και τα παπούτσια, η Μαριέττα Χρουσαλά έβαλε την φαντασία της να δουλέψει και δημιούργησε τη σειρά «Marietta's Fantasy» με σήμα κατατεθέν τα αρχαιολληνικά σανδάλια και τα μεγάλα καπέλα, ενώ κάνει και εξαγωγές στο Μιλάνο.

Μαρία Μπακοδήμου 

bakodimou1 H 645 450

Έχοντας ένα vintage αέρα η συλλογή της, η Μαρία Μπακοδήμου αποφάσισε να μοιραστεί με τις υπόλοιπες Ελληνίδες την αγάπη της για την μόδα, δημιουργώντας το MarymaryShop. Με τα περισσότερα ρούχα της να έχουν έντονο χρώμα, γεωμετρικά σχέδια και floral στοιχεία, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει πως τα ρούχα της θέλει να είναι πρακτικά, ωραία και να έχουν χαρακτήρα.

Κατερίνα Καινούργιου 

lynne by katerina kainourgiou ss15 8 500x333

Η συνεργασία της με την Lynne δημιούργησε τη συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ Lynne by Katerina Kanourgiou. Μάξι φορέματα,  πουκάμισα και office look παντελόνες είναι μερικά από τα κομμάτια που υπάρχουν σε κάθε συλλογή της, με την όμορφη παρουσιάστρια να απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι καλοντυμένη από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ στην έξοδο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή 

tsimtsili

Μπορεί να μην έχει τρέλα με την μόδα, αλλά η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για τα bohemian maxi φορέματα. Η ίδια, λοιπόν, συνεργάστηκε φέτος με τη σχεδιάστρια Cristina Beautiful Life, κάνοντας την πρώτη της συλλογή ρούχων με φορέματα, στην οποία έγινε και το μοντέλο.

Κατερίνα Ζαρίφη

zarifi

Η παρουσιάστρια με το εκρηκτικό χιούμορ απέδειξε για ακόμη μία φορά πως δεν χρειάζεται μία γυναίκα να είναι μοντέλο για να είναι και στιλάτη. Δημιουργώντας την δική της σειρά με XL ρούχα, τη “Katerina Zarifi Limited Edition” της XL Closet, η ίδια δείχνει πως τα σέξι φορέματα, οι σικ φούστες και τα πολύχρωμα ρούχα δεν ταιριάζουν μόνο στις αδύνατες. Κάθε άλλο.

Δούκισσα Νομικού

doukissa nomikou magio 2017

Μια αποκλειστική συνεργασία με την πρωτοποριακή εταιρία γυναικείων ενδυμάτων Pink Woman έφερε στην επιφάνεια την Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou, μια συλλογή γεμάτη θηλυκότητα και δυναμισμό που φέρει την υπογραφή και τη σφραγίδα του ξεχωριστού στυλ της παρουσιάστριας, συλλογή που η ίδια επιμελήθηκε προσωπικά.