Είναι επίσημο: παντρεύεται ο Τζον Σνόου - Free Sunday
Είναι επίσημο: παντρεύεται ο Τζον Σνόου

Είναι επίσημο: παντρεύεται ο Τζον Σνόου

Μετά από έντονη φημολογία μηνών και δεκάδες δημοσιεύματα ιστοσελίδων ανά τον κόσμο, είναι πλέον επίσημο – οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones Kιτ Χάρινγκτον και Ρόουζ Λέσλι αρραβωνιάστηκαν και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η επίσημη ανακοίνωση εμφανίστηκε στη βρετανική εφημερίδα Times, ενθουσιάζοντας τους απανταχού φαν της δημοφιλούς σειράς.

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς το 2012, καθώς ενσάρκωναν τους ήρωες Τζον Σνόου (Κιτ Χάρινγκτον) και Ιγκριτ (Ρόουζ Λέσλι). Οπως γνωρίζουν καλά οι θαυμαστές της σειράς, η Ιγκριτ αποχώρησε από το σόου μετά από δύο σεζόν, καθώς ο χαρακτήρας της πέθανε. Ο Χάρινγκτον, όμως, παρέμεινε και πλέον έχει αναδειχτεί σε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Game of Thrones.

kk

 

To ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί στα περσινά Βραβεία Olivier και ο Χάρινγκτον δήλωσε πέρσι στο L’Uomo Vogue ότι ήταν «εύκολο να ερωτευτεί τη Λέσλι». Μάλιστα, όπως υπενθυμίζει το BBC, ο Κιτ έχει αποκαλύψει ότι η καλύτερη ανάμνησή του από τα γυρίσματα του Game of Thrones είναι οι τρεις εβδομάδες των γυρισμάτων στην Ισλανδία το 2012. «Επειδή η χώρα είναι πανέμορφη, επειδή το Βόρειο Σέλας είναι μαγικό και επειδή ερωτεύτηκα σε αυτό το μέρος» είπε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: «Εάν ήδη σε ελκύει κάποιος και μετά παίζουν τον έρωτά του σε μια σειρά είναι πολύ εύκολο να ερωτευτείς». Tο λαμπερό ζευγάρι είχε έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές του τον Μάιο, και πέρασαν όμορφες και χαλαρές ώρες στις Σπέτσες και την Σαντορίνη.

 

via GIPHY