Χρόνια πολλά Ρέιτσελ ΜακΆνταμς - Free Sunday
Χρόνια πολλά Ρέιτσελ ΜακΆνταμς

Χρόνια πολλά Ρέιτσελ ΜακΆνταμς

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αγαπάμε την καναδή ηθοποιό. Σίγουρα όλοι συμφωνούμε πως ο πρώτος είναι για το ρομαντικό δράμα Το Ημερολόγιο (The Notebook). Εκεί όπου μαζί με τον Ράιαν Γκόσλιν έκαναν ακόμα και τα σκληρά αγόρια να κλάψουν.

 

Дневник памяти ? ❤️ США, 2004 Трогательная история любви, прочитанная пожилым мужчиной из старой записной книжки женщине в доме престарелых. Это история отношений юноши и девушки из разных социальных слоев, живших в Южной Каролине. Ной и Элли провели вместе незабываемое лето, пока их не разделили вначале родители, а затем Вторая мировая война. После войны все изменилось: Элли обручилась с удачливым бизнесменом, а Ной жил наедине со своими воспоминаниями в старинном доме, который ему удалось отреставрировать. Когда Элли прочла об этом в местной газете, она поняла: ей нужно найти его и решить наконец судьбу их любви... #FILMOOK #thenotebook #дневникпамяти #love #любовь #мелодрама

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Фильмы онлайн в HD качестве (@filmook.ru) στις

Ακολούθησαν οι Γαμο-Μπελάδες (Wedding Crashers), το ψυχολογικό θρίλερ Νυχτερινή Πτήση (Red Eye) και το οικογενειακό δράμα Η Πέτρα του Σκανδάλου (The Family Stone). Η Ρέιτσελ κατέκτησε τον τίτλο του «κοριτσιού που έχει το πακέτο για να λάβει υποψηφιότητα για το Βραβείο BAFTA Καλύτερου Ανερχόμενου Αστεριού.

 

Gorgeous ? #RachelMcAdams

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel McAdams BR (@rachelmcadamsbrasil) στις

Παρόλα αυτά, εκεί στο απόγειο της καριέρας της αποσύρθηκε για δύο χρόνια απορρίπτοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πρωτοκλασάτες ταινίες, όπως η Ο Διάβολος Φοράει Prada (The Devil Wears Prada).

Η επιστροφή της ήταν, όμως, θερμή. Το κοινό όχι μόνο δεν τη ξέχασε αλλά απέδειξε πως διψούσε για τις ταινίες της. Επέστρεψε στο προσκήνιο το 2009 με εμφανίσεις στο πολιτικό θρίλερ Η Κατάσταση των Πραγμάτων (State of Play), στη ρομαντική ταινία επιστημονικής φαντασίας Η Γυναίκα του Ταξιδευτή (The Time Traveler's Wife), στην περιπέτεια Sherlock Holmes, στην κωμωδία Πρωινό Ξύπνημα (Morning Glory). Το 2011, συμπρωταγωνίστησε στη ρομαντική κωμωδία του Γούντι Άλεν, Μεσάνυχτα στο Παρίσι (Midnight in Paris) και έκανε μια cameo εμφάνιση στο σίκουελ Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών (Sherlock Holmes: A Game of Shadows). Η ΜακΆνταμς πρωταγωνίστησε στο ρομαντικό δράμα του 2012, Έρωτας από την Αρχή (The Vow) –για να μας θυμίσει στιγμές Notebook- και στη συνέχεια θα εμφανιστεί στην ταινία To the Wonder του Τέρενς Μάλικ, στην ταινία Passion του Μπράιαν Ντε Πάλμα, στην ταινία About Time του Ρίτσαρντ Κέρτις και στην κινηματογραφική προσαρμογή του μυθιστορήματος του Τζον Λε Καρρέ, A Most Wanted Man. Το 2015 συμπρωταγωνίστησε στη ταινία Spotlight: Όλα στο φως, στην οποία για την ερμηνεία της έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου.

Με τον Ράιν Γκόσλιν έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα κινηματογραφικά ζευγάρια όχι όμως μόνο στο πανί. Ωστόσο σύμφωνα με το σκηνοθέτη της ταινίας, Nick Cassavetes οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά στα γυρίσματα κυρίως. Ο Ράιαν δεν μπορούσε ούτε να ανεχτεί τη συμπρωταγωνίστριά του. «Δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά! Μα καθόλου όμως. Θυμάμαι που κάποια στιγμή ήρθε ο Ryan και με παρακάλεσε να κάνει έστω πρόβες με άλλη παρτενέρ για να έχει όσο το δυνατόν λιγότερη επαφή με την Ρέιτσελ», λέει ο Cassavetes και συνεχίζει ακόμα πιο αποκαλυπτικός: «Κάποια στιγμή κλειστήκαμε σε ένα δωμάτιο και τους παρακολουθούσα να ουρλιάζει ο ένας στον άλλο! Βγήκα έξω, έκανα ένα τσιγάρο και μετά ως διά μαγείας, όλα ήταν εντάξει. Νομίζω ότι απλά ήθελαν να τα βγάλουν όλα αυτά από μέσα τους». Και κάπως έτσι λοιπόν, η ταινία δεν τινάχθηκε στον αέρα, ολοκληρώθηκε και έγινε μία από τις μεγαλύτερες ρομαντικές επιτυχίες του κινηματογράφου. Στη συνέχεια οι δυο ηθοποιοί έγιναν ζευγάρι στην πραγματικότητα, και σύμφωνα με τον ίδιο τον Gosling, όταν τελικά χώρισαν, τον πλησίαζαν κοπέλες στο δρόμο και τον έβριζαν επειδή άφησε μία κοπέλα σαν την Rachel.

 

#love #notebook #thenotebook #nicholassparks #noahandallie #noah #allie #cute #firstlove #happy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη brenna lynn. (@mstxb) στις

Το Notebook –και ο Ράιν- ανήκουν στη μυθολογία του σινεμά και η Ρέιτσελ τρύπωσε για πάντα στην καρδιά μας ως Ani Bezzerides στο True Dedective2. Εκεί που σταμάτησε να είναι το γλυκό, ευαίσθητο κορίτσι που αγαπήσαμε και μεταμορφώθηκε σε μια αλκοολική, αδιαπραγμάτευτα sexy, σκληρή ντετέκτιβ που τα βάζει με τους κακούς και νικά.

 

#rachelmcadams #truedetective2 #smoke

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @rudolstadt_ στις